https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Murskosoboško kopališče vendarle odpira svoja vrata

24.06.2020 ob 16:30  

Letno kopališče v Murski Soboti bo v tem tednu vendarle odprlo svoja vrata. 


Kot so spročili iz letnega kopališča, so končno dobili rezultate še zadnjih analiz vode, zato z veseljem sporočajo da ta petek, 26. junija, ob 9. uri odpirajo svoja vrata.  "Kot je že tradicija, prvi dan vstopnine ni," so še zapisali. 

Kopališče sicer posluje v času od meseca junija do meseca septembra in sicer: od ponedeljka do nedelje med 9.00 in 20.00 uro.

Za vstopnico za enkratni vstop bo potrebno odšteti 6 EUR (odrasli) oz. 4 EUR (otroci). Za popoldansko vstopnico od 17. ure bo potrebno odšteti 4 EUR (odrasli) oz. 3 EUR (otroci), medtem ko za sezonsko 60 EUR (odrasli) oz. 45 EUR (otroci).

Upravljavec športnih bazenskih kopališč bo sicer moral poskrbeti, da bo imel vsak kopalec na voljo vsaj 12 kvadratnih metrov vodne površine, obiskovalci kopališč pa bodo morali držati medosebno razdaljo najmanj 1,5 metra na obvodnih površinah in najmanj dveh metrov v bazenu, predvidevajo priporočila NIJZ. Izjema so člani istega gospodinjstva.

*Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.06.2020 ob 17:52 kacin eks janša gost

      lepo vaju prosim, a moramo imeti v vodi tudi maske, saj je prostor zaprt, streha (nebo) je pa zelo visoko. A se že virus ne širi s tekočo snovjo, slino, solzo, kihanjem, kašljanjem???????????????????????????????

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.06.2020 ob 17:57 kaj si gost

      bo na 12 kvadratnih metrih umival samo "cucka", z vsake strani a lahko 4 oboževalke stojijo na 2 metra razdalje, da ga kdo ne ukrade.Mir z vami, Janšo in Kacinom. Amen.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.06.2020 ob 21:20 gost

      Stvar je resna ne se hecat.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.06.2020 ob 23:39 Bazen gost

      Ka de se v bazenaj nosilo maske ? To je že norišnica z temi maskami .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.