https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO in VIDEO: Nogometaše Mure evforično pričakali zvesti navijači

25.6.2020  

Muraši so v finalu pokala Slovenije premagali Nafto.

V Murski Soboti so navijači pripravili nogometašem Mure veličasten sprejem. 

Utrinke si lahko pogledate na spodnjih fotografijah.

Navijači so Muraše pozdravili že pred izvozom za Mursko Soboto. 

 

 Slavje se je nato nadaljevalo na Fazaneriji

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.06.2020 ob 6:26 Busybee gost

      Df smrdljivko si vido ka dela kanonfuter Mura?? Kak dugo si se palo na dvoboj s tvojo velko nafto..no zdaj si dočakal...poraz in svojo nočno moro😪😪to mi delaj...zdaj pa lajat nazaj v svojo pasjo utico, bitanga!!!

      33 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2020 ob 8:54 gost

        Niti enega pomembnega nasprotnika niste premagali. Vse so vam druge ekipe napravile, ki so izločile najboljše ekipe. V finalu premagati s pomočjo sodnika ( gol iz prepovedanega položaja, nedosojeni penal za nasprotnika ) prepolovljenega drugoligaša pa res ni neki pomemben dosežek. Mislim, da mora NZS maksimalno kaznovati klub Mura zaradi kršitve vseh predpisov in zakonov. Dokaz so fotografije. Igra pa na nivoju pomurske lige. Oni brezvezniki pa skačejo, prižigajo pirotehniko kot, da so najmanj evropski prvaki. To vse pove o primitivnih navijačih in neodgovornih pisunih, ki tako početje zagovarjajo in opisujejo kot višek človeškega dosežka. Ubogi v glavi. Naj vam Bog pameti da.

        19 60 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.06.2020 ob 6:49 G. O. S. T.,,, gost

      Kje je razdalja kje so maske. Ka so mogoče evropski prvaki. Slavje je viditi že tak kao da so evropski prvaki. Nej kabi se njin odpelalo.

      23 37 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.06.2020 ob 7:43 gost gost

      malo je slabega priokusa in nima taksne teze ta pokal, ker so veesno premagali samo klub iz 2 slovenske lige. Zmago je bilo pricakovati, ker 2 ligasa pa vseeno korajo premagati.

      18 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2020 ob 9:05 penhofer gost

        gost 7:43 @@@ Seveda se z nekim morate braniti ,ker ste popušili .Te je kriv sodnik te je krivo ,ker trije niso igrali ( ne vem kaj bi lahko naredili ) te je krva NZS te Čeferin pa vrag zna što vse vam je kriv .Če pa je tako naneslo ,da je bil finale z 2 ligašem pa pač tak je in kaj bi radi ?

        25 11 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.06.2020 ob 9:17 gost

      Tvoja prizadeta glava. Offsajda ni bilo mogoče samo za tebe--idiot, debil,primitivec.Ne komentiraj, če nimaš pojma o nogometu. Mene bi bilo sram, če bi obsojal sodnika ,da je bil prepovedan položaj. Glede igre z roko---------------problem, ni vara, ker sodnik s tega položaja ne more videti ali igra z roko ali ne.Ti, ki si tako pameten in vse znalec si igral kdaj nogomet ali nisi----------nisi, ker nimaš pojma o sojenju zato ne komentiraj.

      16 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2020 ob 9:53 gost

        Povej koliko sodnikov sodi tekmo. In niti eden izmed njih ni videl prepovedanega položaja in roke Muraša ( pa so zato plačani, da to vidijo!!!! ) so pravljice za malo deco. Brez pomoči sodnikov ste Muraši navadne reve za tretjo ligo.

        8 25 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2020 ob 15:23 Konj gost

        Roko je imel za hrbtom in ob telesu ves čas stika z žogo pa še od riti se je odbila in oplazila prste na roki in ob tem ni spremenila smeri. Nešterni pametnjakoviči in šank strokovnjaki, preštite si malo pravilnik glede igre z roko pa te komentejrajte.

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2020 ob 15:47 gost

        Konj, ti se pa najprej strezni in očala z veliko dioptrijo kupi, da boš drugič videl dejansko stanje na igrišču. Pa koji kurac ste nešteri Muraši tak zabiti? Ko Muraš pade prej, ko se ga nasprotnik sploh dotakne, je penal za Muro, ko žogo zadene Muraša v roko in spremeni smer ni penala za nasprotnika????? Kje ti živiš? V Bangladešu?

        5 9 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.06.2020 ob 9:22 AAAAAAAAAA gost

      Ha ha zdaj pa škodljivec nemre kaj kak pa tou ka je nišče nej maske noso pa Mura je nej nikoga rejdnoga premagala, halo koga je pa Nafta premagala. Penal za Nafto? Ha ha človek božji hitro po očala ali pa po pamet. Čestitke Nafti za odpor.

      11 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.06.2020 ob 9:33 DF JERNEJCEK gost

      PODARJENI POKAL Z STRANI MARIBORA. IGRA MURE DO KURCA. ČE BI NAFTA IMELI POLNO POSTAVO. IN SODNIK NE BI OČITNO BIL PODKUPLJENI. BI VAS IZŠKOLOVALI KO MALU DJECU.

      9 30 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2020 ob 12:54 Madzari so salty gost

        Daj ne seri, zgibili ste pa pika. Itak se znalo že prešnji teden ka mura to glakdo zmaga, neven kak ste sploj vupali, srečni ste lejko ka ste se nej 2-3 komade dobili.

        18 5 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.06.2020 ob 9:33 femok gost

      Did you know there’s a “deep detox” you can do first thing in the morning to burn more fat? And the good news is It only takes 13-seconds! Here it is--->>:) www.lifestylesreview.com

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.06.2020 ob 9:35 DF JERNEJCEK gost

      NAVIJAČI MURE PA ITAK SRMAKI U GLAVI. DO POLNOČI LOKAJU TOPLU PIVO. TE PA NA FAZANERIJU SE GUŽVAT BREZ MASKI. JUTRI PA VSI NA BOLNIŠKEM. BLOKOVSKI GORIČANCI U GLAVI.

      12 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.06.2020 ob 9:44 AAAAAAAAAA gost

      Ja bolij bolij ka je Mura prvak, san nazaj par dnij napijso ka je v finali ležejšoga nasprotnika nej mogouče dobiti kak je bilo tou včeraj. Dober odpor in tou je se ka je Nafta odšpilala. Škodljivci se pa zdaj čejšite ka tou je itak se ja lejko napravite.

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.06.2020 ob 10:25 gost

      80 minut odpora to je vse kar zmore nafta v tem momentu proti MURI.Pričakoval sem da bojo zdaj vsega krivi sodniki itd itd.Samo pri sebi ne iščejo slabosti tile z visokim IQ jem.V takih tekmah se tako igra -dosežeš gol in kontroliraš sredino,nasprotniku ne dopuščaš da razvije igro.Kar pa se tiče neigranja 3 igralcev nafte ,sami so si krivi.Najbolj ne razumem Vinka ki je izkušen igralec z določeno kvaliteto,ki v 3 minutah naredi dva nepremišljena prekrška in pusti soigralce na CEDILU..MURINA ZMAGA čista kot solza.Zdaj pa vi naftaši sanjajte MURO ,posebno tisti ki mislite da imate visok IQ.MURA MURA MURA MURA MURA MURA.Zdaj pa brez pritiska naprej v prvenstvo.ZVESTI NAVIJAČI SO Z ČRNO BELIMI V DOBREM IN SLABEM.Naprej MURA MURA MURA.

      30 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.06.2020 ob 10:39 Marko gost

      Največja fora je, da se spičijo navijači dveh domačih klubov v krogu 30km. To bere in gleda cela Slovenija in se reži koji buksli smo tukaj. Mura je zasluženo zmagala. Naftaši niso bili tako zanič glede na to da so drugi!!! In to bi morala biti lekcija za ostali del nogometne dežele in ne povod za svajo

      24 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      25.06.2020 ob 11:28 Opazovalec gost

      Cestitke Muri. Nafti tudi ker je priti v finale lep dosezek. Dokler bodo pri Nafti priskledniki, igralci, ki so prisli nazaj samo zaradi denarja ne bo nic boljse. Ko funkcionarji v klubu svojim otrokom dajo pogodbe za 800€ na mesec za koliko odigranih minut?

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2020 ob 12:14 Sekereš sere keš gost

        Se podpišem pod tvoj komentar, Nafta, ki jo gledamo sedaj je daleč od tega, kar je bila pred leti, sploh kar se igralskega kadra tiče..denar..denar..in spet denar..kako dolgo še..Orban Bacsi bo povedal, potem pa amen in spet jovo na novo z domačimi igralci..

        10 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2020 ob 12:29 ninčen keš gost

        V Nafti so funkcionarji dali pgodbe vsaj svoji deci. V Beltincih pa funkcionarji nagrajujejo sami sebe. Bravo Mura. Urejen in z rezultati uspešen klub. Srečno v kvalifikacijah za evropsko ligo.

        17 1 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      25.06.2020 ob 11:29 Stroka gost

      Čestitke Muri za osvojen pokal! Čestitam pa tudi igralcem Nafte,ki so bili daleč,da bi bili v podrejenem položaju! Škoda samo,da niso bili v tekmovalnem ritmu!!Muri želim vse dobro v Evropskih tekmah,tam se pol vidi,kje smo v nogometu!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      25.06.2020 ob 12:05 gost gost

      bravo marko edino tvoj komentar šteje za razumnega čestitke murašem ni kaj ali povem da je nafta bila povsem enakopravni nasprotnik tako da čestitke tudi drugoovrščenemu se pravi nafti za odlično igro ko je bila povsem enakovredna nasprotniku odločala je pač malce sreča kajti tudi nafta je imela par priložnosti ki pa žal ni iskoristila tekma kot tekma mura pa bo pokazala svoje sposobnosti v nadaljevanju tekmovanja zunaj naših meja tam se bo videlo kam spada naša mura no želim jim veliko športne sreče.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2020 ob 14:11 gost

        Kako bo v Evropi? Kot je bilo lani, ko je čisto povprečna ekipa iz Izraela, kjer poteka vojna, z Muraši na Fazaneriji igrala TEPČKA. Sramota vseh sramot. Pomenite toliko kot predlanski sneg. Trije lastniki Mure si pa na vaš račun naivnežev polnijo žepe.

        5 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.06.2020 ob 10:28 gost

        Kaj so vam Izraelci delali - to je bila sramota Mure, ki se sto let ne bo pozabila. Žogo so si več kot pet minut podajali med sabo, Muraši so pa z odprtimi usti zijali in niso mogli do žoge. NEPOZABNO!!!!!!!!!!

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      25.06.2020 ob 12:17 gost

      Vsaki navija za svoje. Ni pa lepo tako blatit druge. Oboji zasluzijo pohvalo za dosežke. Tokrat je bila mura boljša in to je potrebno priznat. Navijam za muro, in našo prekmursko lendavo ko igra v drugi ligi.

      17 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      25.06.2020 ob 13:17 Uboj gost

      Prekmurje brez LENDAVE OLEEEE

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      25.06.2020 ob 13:26 gost

      kaj pa maske in 1,5m razdalja...tc tc tc ,širjenje virusa

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      25.06.2020 ob 13:48 ajajajajaj gost

      Mislim da se je včeraj enim strgalo. Vsaj po slikah sodeč. OK imate ta pokal. Žal mi je da Nafta ni igrala kompletna ker bi bilo po moje bolj tesno. Ampak kljub vsemu he MURA še vedno MALI KLUB.

      10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2020 ob 20:45 hirci gost

        ajajajaj.............. Tebi in tebi enakim se je že ,davno strgalo nej včeraj .Mura je zmagala

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      25.06.2020 ob 14:40 Julij gost

      Pa kaj med gringosi niti enega belega ni? :Dd sami 2-3x pečeni socialnaši.

      15 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2020 ob 20:48 mostje gost

        Julij @@@ Što pa bole pečeni od Turbašov ? Madžarska država ima polovico prebivalstva ciganskoga in ti boš se slino

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      25.06.2020 ob 14:57 Busybee gost

      Df ti si vedno tak smotan ali samo potem ko pride stric iz Varaždina na obisk in ti pzsti za nagrado da mu pocuzaš banano zvečer po risanki??

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      25.06.2020 ob 15:41 gost

      Ja zato pa imajo kratico Bg-Bangladeš, sami arabci zapečeni z nekaj malega goričkimi teleti. Goričko ciganska kombinacija so Bg, ki govorijo polomljeno vogrščino, ki jo v sloveniji skoraj nihče ne razume.

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      25.06.2020 ob 16:04 Muki gost

      Pohvale Mure! Navijači BG so potomci z Bangladeša?

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      25.06.2020 ob 16:10 gost

      Boli. Boli zelo boli.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      25.06.2020 ob 16:25 gost

      Nekaj normalnih komentarjev potem pa se pojavijo prizadeti

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      25.06.2020 ob 17:31 goričanec gost

      Zaslužena zmaga Mure, ni mi jasno kako lahko Šušnjara in Cipot igrata v prvi postavi,včeraj sta bila skregana z nogometom.Od zadaj Gorenc čista luknja.Ante bo imel do tekme z Domžalami veliko dela.Mislim da bodo spet potrebne rotacije.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      25.06.2020 ob 17:33 gost

      Eden naftaš je že od rojstva alkoholik in na drogi.čeravno to drugim očita.revež vogrski.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      25.06.2020 ob 18:32 Lulu gost

      Pa res! Poglej galerijo! Sami romi na slikah!

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      25.06.2020 ob 19:44 IMRE gost

      SEM IZ PETIŠOVEC IN NEVEM OD KJE STE VIDELI PENAL ZA NAFTO POTEM ZELO SLABO NAGDO VIDI IN SE NE RAZUME IZ NOGOMETA ŽAL PAČ TAK JE MURA JE TOLKO IGRALA KOLIKO JE BILO POTREBNO IN ZASLUŽENO ZMAGALA ČESTITKE TUDI IGRALCEM NAFTE KI SO PRIKAZALI KAR SOLIDNO PREDSTAVO PAVENDAR ČE BI BILI KONPLETNI MISLIN DA NIČ NEBI BILO DRUGAČE KOT JE BIIILO PORAZ JE PORAZ JOCAKAT

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2020 ob 21:13 gost

        V Petišovci ni kretenov ki bi pisali komentar z velikimi tiskanimi črkami...mrš grintaš grintavi nazaj v šolo.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      25.06.2020 ob 20:10 gost

      Nekdo čisto zgoraj trdi da so za MURO vse naredili drugi.MALO MORGEN.Izločili smo DOMŽALE TRIGLAV In ALUMINIJ do finala, kjer smo dominirali celo tekmo in dokazali da smo v POMURJU daleč daleč najboljša ekipa ,ekipa z glavo in repom.Pa če je naftašem prav ali ne.Škoda da tisti trije mesarji niso igrali ker bi bila zmaga še izdatnejša.zdaj ste vsaj potegnili primeren poraz ,drugače bi bila PETRDA ,gorela bi TURBA.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      25.06.2020 ob 20:13 gost

      VOGRSKI HUNI žalujejo zastave v LENDVA so na pol kopja.Hat azanjat .

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2020 ob 7:11 Gost gost

        Madžari niso huni...to so tisti,ki so slovenstvo zatajili in se za madžara odločili. Huni nikoli v prekmurju niso bili....zelo žalostno.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      25.06.2020 ob 23:55 Lendavčan gost

      Čestitke za nezasluženo zmago z veliko sreče veste kaj to pomeni,zame je NAFTA vedno pred muro že po zgodovini kluba če vam je všeč ali ne to se ne da odvzeti z nizkotnimi komentarji,sicer pa čestitke prekmurskemu nogometu za osvojeni pokal.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      26.06.2020 ob 6:25 Busybee gost

      Ka je pičke madžarske?? Poraz je težko preboleti?? Sprijaznite se popušili ste, vege!! Zdaj pa nazaj v vaše mišje luknje!! Tudom? Nem tudom??

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2020 ob 6:44 Luli gost

        Kaj si seda ti? Odloči se, buzi ali pa bi? Ti si ovi kaj si murašen popušil posle finala?

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      26.06.2020 ob 14:40 štrigovčan za Muro gost

      Pa kaj se budu Lendavčari išli fodbola .Ve nimajo pojma kak se fudbal igra .Naftaši dojdite vu Neđimurje pak boste videli fudbola

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      27.06.2020 ob 9:17 gost

      Kako je DF rad povedal?Školovačemo vas ko malu djecu.Tak je zdaj MURA školovala nafto. Nafta in DF sta bednika dva.HA HA HA HE HE HE HI HI HI HO HO HO HU HU HU.Spuščeni ste na realna tla niste imeli 1g šans da bi dobili pokal.FORZA MURA.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      29.06.2020 ob 19:24 Busybee gost

      Df luzer luzer luzer luzer....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      29.06.2020 ob 20:23 Busybee gost

      Df je pa luzer vseh luzerjev

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      30.06.2020 ob 15:11 najboukša gost

      je ova slika v cirkvi v Soboti pri maši: Šimunđa vret križanumi ober ultara.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.