https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V nedeljo potrjene štiri nove okužbe

29.6.2020  

V nedeljo so potrdili štiri nove primere okužb s covid-19. Med okuženimi ni bilo smrtnih primerov.


Včeraj je bilo opravljenih 300 testiranj na covid-19, od tega so bile 4 osebe pozitivne. Tri okužbe so potrdili v občini Ravne na Koroškem, eno okužbo pa v Ljubljani.

Število hospitaliziranih oseb je 8, na intenzivni negi pa ni nobene osebe. Bolnišnico včeraj ni zapustila nobena oseba, skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico, je tako ostalo pri 298.

Znova med okuženimi s covid-19 ni bilo smrtnih žrtev, skupno število umrlih okuženih s covid-19 je tako 111.

Skupno je bilo v Sloveniji včeraj do polnoči potrjenih 1585 okužb z novim koronavirusom, aktivnih primerov je 89.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.06.2020 ob 10:21 77 gost

      Vse zaprti in v karanteno poslati vse tiste,ki kritizirajo koronavirus in jim naložiti kazen 5000€

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.06.2020 ob 10:39 gost

        Tebe bedaka po do smrti v zaprti oddelek psihiatrije. Da vsaj svoje norosti ne bi kazal na portalu. Se kdaj vprašaš zakaj se te ženske izogibajo?

        9 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.06.2020 ob 11:14 gost gost

        Keri spadajo v rizično skupino naj bodo v karanteni in je mir. Verjetno je lažje recimo 1% ljudi izolirati kot celo slovenijo. Jez maske več ne nosim in pika.

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.06.2020 ob 14:00 77 gost

      tebi je življenje mimoišlo, ne moreš si kaj, si pač butec in tu ni pomoči. Zakaj hodiš delat, verjetno vsaj to šanso imaš, pa nikdar ne nosiš maske. Tu pa nateguješ mamce pa dedeke in zaradi takih je svet obstal, zato bi bilo dobro, da pristopiš k Ivanu Janši in mu poližež dupe, če te smrad iz zadnjice ne odvrača od tega.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.06.2020 ob 16:06 G. O. S. T.,,, gost

      Jebeš tij take ukrepe nas du vo jebali samo kaše turizem vhrvačkoj reši. Ker je,,, pizdek princ teme,,, pa njegov mandatar iz ozadja Jelinčič keri nan tala kao njegov denar tako odločila. Maske ponižna raja omejitve nega ka nega še malo pa musi z varekino roke prali v Sloveniji samo ka du meje odprete ka du se turisti lejko šetali vij Ponižni kužki slovenčeke pa vse ubogati. Kajti drugače ste najebali. Vsako budalo kero ima pet minut časa van napiše kazen.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.06.2020 ob 10:15 gost

      DF JE NAJVEČJI HLAPEC PRINCA TEME IN NJEGOVE SDS: SCVRITA SE V PEKLU OBA:

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.