https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Druga letošnja Sočna vilica v znamenju eksotičnih okusov

03.07.2020 ob 15:45  

Danes je v Murski Soboti na Slovenski ulici spet zadišalo po kulinaričnih dobrotah tokratne druge Sočne vilice. 

Na drugi letošnji Sočni vilici lahko obiskovalci odkrivajo eksotične okuse daljnih dežel. Na voljo so japonski rezanci, mehiški burrito in ameriški hamburgerji, za sladico pa lahko izbirajo med ameriškimi mini palačinkami in rolastičnim sladoledom. 

Tokrat razvajajo: Mangoop! Burgers, Miyabi Japonska restavracija, Boš? Bom? Streetfood, Locoroll in Puffy LilPancakes. 

 

Med pijačami lahko obiskovalci izbirajo med "Pannonian Sailor" pivom iz Ropoče in štajerskimi belimi vini znamke Jamnik, poskrbljeno pa je tudi za osvežitev z brezalkoholnimi napitki. 

 

Za glasbo bodo tokrat poskrebli Kat and the Dedos, druženje pa bo potekalo vse do 20. ure. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2020 ob 16:14 gost

      Vi bedaki od Janševe vlade, poglejte koliko ljudi je tesno skupaj brez mask in nihče izmed njih ne bo zbolel. Nad starejšimi ljudmi v DSO, ki so vam omogočili mirno in zdravo mladost, brezplačno šolanje in vse ostalo, kar imate danes, pa boste izvajali teror in jih zapirali v domove starejših in jim onemogočili stike z zunanjim svetom ter jih delali v zadnjih letih življenja psihično bolne in jim odvzeli vse človeške in državljanske pravice. Pri tem se boste pa hinavsko drli REŠUJEMO ŽIVLJENJA kot se je drl Počivalšek, ko je z izbranci nabavljal trikrat ali štirikrat predrage ventilatorje, ki jih nismo potrebovali, so neuporabni in danes ležijo prašni v skladiščih ali kleteh. Dol s to Janševo vlado, ki se boji svojih državljanov in jim škoduje kjer le more. Kaplar puklasti Janči od strahu pred svojimi državljani ves posran, obdan z ograjami, policisti, varnostniki, vojsko. Takšnega predsednika vlade Slovenci res nismo zaslužili. Zato danes VSI NA KOLO ZA ZDRAVO TELO.

      21 28 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.07.2020 ob 16:17 gost

      Čimveč takšnih dogodkov. Ljudje moramo živeti, se družiti, veseliti, .......... in ne biti zaprti kot živina kar so mokre sanje kaplara na oblasti.

      22 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.07.2020 ob 16:51 naj gost

      živi SVOBODA NARODA, ne diktatorstvo Janče in gobčnika Kacina, dol z njimi!

      19 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.07.2020 ob 18:23 wiwewo2884 gost

      [ Work At Home For USA ] ★My last month paycheck was for 1500 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour…. .http://www.livejumps.com

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.07.2020 ob 18:23 fnzshzz gost

      [ Work At Home For USA ] ★My last month paycheck was for 1500 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour…. .http://www.livejumps.com

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.07.2020 ob 17:40 škűjfka gost

      Na 23 sliki so deca iz 8 r OŠ in to bi naj bili gostje ?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.07.2020 ob 20:30 Pih gost

      Pa takšna kulinarika .

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.07.2020 ob 20:45 Bralka gost

      Vej pa sodisca,javna uprava,tej majo cas... Sto nan pa kriv,ka nemamo taksij sluzb...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.