https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Prekmurka Nina Rajbar z dolgimi nogami očarala Mikea Valea

02.08.2011 ob 22:46  

Na velike in male zaslone je prišel videospot izvajalca Mikea Valea za skladbo z naslovom Pretty Woman, v kateri nastopa tudi Prekmurka Nina Rajbar. 

Nina Rajbar (desno)

DJ Mike Vale predstavlja svež producentski veter iz Slovenije in je že dosegel pozornost večine zvenečih imen tujine. Prav ta so ga v sodelovanju z Beatportom izbrala za najperspektivnejšega izvajalca ta hip in ga postavila na sam vrh tech-house lestvice. Celo zelo velike zvezde didžejstva vrtijo njegov komad, Pete Tong je Pretty Woman zavrtel v svoji oddaji na BBC-ju. 
Videospot za skladbo Pretty Woman je ekipa snemala v Jurovskem Dolu in Celju.

Za vizualno podobo videospota, kateri je luč sveta prvič ugledal 1. julija v ljubljanskem klubu TOP, je poskrbela produkcijska hiša Fame & Flame, za katero stojita Robert Hedzet in Črt Erjavec, za nove promocijske fotografije pa je poskrbela fotografinja Tanja Zrinski.

DJ-a "očarala" tri dekleta

V videospotu je nastopila tudi Prekmurka Nina Rajbar, ki je v javnosti poznana kot vedno manekenka in vaditeljica manekenske hoje. Nazadnje so pod njenimi učnimi koraki bile izpostavljene kandidatke za Miss Slovenije 2011. Nina je o samem snemanju povedala: „Ker sem del ekipe poznala že od prej (Robija Hadžeta, Tanjo Zrinski in Denisa Mačka), sem bila takoj za sodelovanje pri snemanju videospota Pretty Woman priznanega DJ-a Mike Vale-ja. Samo snemanje je potekalo na dveh lokacijah, ena je bila v Jurovskem dolu, druga v Celju. V Jurovskem dolu se je snemalo v prostorih Zelene centrale, kjer smo posneli večji del videospota. V videospotu sem igrala eno od šestih lutk oz. deklet, ki hočejo s svojimi aduti prepričati Mike-ja, da so prave zanj. Lokacija je bila pravljična in mistična, tako da se je odlično ujemala z zgodbo.

Drugi del snemanja pa je potekal v Celju, kjer smo posneli še zadnje kadre. Tukaj se zgodba nadaljuje, ko nas tri izbrane lutke Mike odnese v svojo izložbo in tako postanemo njegove Pretty Women. Snemanje je bilo zanimivo in pestro, ekipa pa profesionalna in skrbna, tako, da je vse potekalo po zadanem načrtu. Mike je odličen DJ, sodelovanje z njim pa je bila krasna izkušnja. Mike je med drugim poskrbel tudi za dobro vzdušje in sproščenost. Priporočam ogled videospota.“

Pretty dolls so igrale še Nina Đurđević, Mateja Gričar, Tanja Dimić, Sara Smodej in Tina Kulovec. Za makeup in frizure pa je poskrbel Denis Maček, ki prav tako prihaja iz naših krajev.

VIDEO:

Foto: Tanja Zrinski

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. lepi
      03.08.2011 ob 9:21 lepi

      glavno ka je na konce long lags zmagala :D

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.