https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Potrdili kar 21 novih okužb

5.7.2020  

V soboto so potrdili kar 21 novih primerov okužb s covid-19. Med okuženimi ni bilo smrtnih primerov.

Včeraj je bilo opravljenih 716 testiranj na covid-19, od tega je bilo 21 oseb pozitivnih. 

Štiri okužbe so bile potrjene v Vipavi, tri v Slovenski Bistrici, dve v Ljubljani ter Sevnici, po eno pa so zabeležili v Dravogradu, Mariboru, Ajdovščini, Sežani, Kamniku, Novi Gorici, Postojni, Dobrovi - Polhovem Gradcu, Logatcu ter v občini Rače-Fram. V Centru starejših Pristan Vipava so okuženi štirje stanovalci in pet zaposlenih.

Število hospitaliziranih oseb je 6, na intenzivni negi pa ni nobene osebe. Bolnišnico je včeraj zapustila 1 oseba, skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico, je 303.

Znova med okuženimi s covid-19 ni bilo smrtnih žrtev, skupno število umrlih okuženih s covid-19 je tako 111.

Skupno je bilo v Sloveniji včeraj do polnoči potrjenih 1700 okužb z novim koronavirusom.

Do sedaj je bilo opravljenih skupno 106.368 testiranj, aktivnih primerov je 180.

Vir: Vlada RS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.07.2020 ob 11:31 kar gost

      in naprej kar, kar kar in KAR!!!!!!!!!!! In vi pisuni tega pejte KAR v pizdo materino in podpirajte puklastega mandatarja, saj že itak niti NIJZ več ni pomemben, pomemben je zablojeni mandatar in pijandura Kacin.Ter nekdo, ki ju "futra" z zdravili, da tako diktatorsko ustrahujeta narod. Desničarji, na kolena in molite zanju, da bosta živela še 1000 let, levičarji na kolesa in z njima v domačo vukojebino in ustanoviti novo varnostno službo, da ju bo čuvala zaprta vsaj 5 let, da si odmorita psiho stanje.

      15 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.07.2020 ob 11:53 gost

      Ko bo konec tega sranja, bo potrebno vse pisune, ki so ljudem lagali in strašili s tem večini ljudem nenevarnim virusom, strogo kaznovati in jim do konca življenja prepovedati delo v javnosti. Pisuni, zapomnite si, da tudi za vas raste šiba.

      22 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.07.2020 ob 16:48 čondraš gost

        Hvala Bogu d aiammo tebe Debeli, da nam širiš obzorja, doktor infektologije, diplomiral an priznani mednarodni ljudski univerzi, Facebook :).

        0 8 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.07.2020 ob 12:08 gost

      Tega nikoli ne bo konec to je začetek konca človeštva, kakega smo do zdaj poznali.

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.07.2020 ob 12:45 gost

      še več bo tega,dokler se bo folk vlačil k hrvatuljekom,kjer nas lažejo ibo še več tega sranja..Tako ,da folk kar navali na hrvačko scalnico

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.07.2020 ob 18:34 G. O. S. T. gost

      Zakaj ta virus ne pobira budale hlapce ritolizne bedake kradljive vlade tajkun lažnive vlade diktator narodov po celem svetu. Zakaj le uzato ker je to skuhala ta golazen svetovna. Zdaj do pa smo denarce šteli, od mask, rokavic, raskuži, skafandrov, aplikacij, in, na koncu od zdravila. Kajti ljudi ustrahovati kako smrtonosni virus hara da bomo mi lažje prodajali. Strah ja največja bolezen človeštva.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.07.2020 ob 10:37 Auslender gost

      Mene pa zanima, koliko vas placujejo, da se kar naprej objavljate najvecjo prevaro tega stoletja?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.