https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V preteklem dnevu vlom in tatvine, znane tudi podrobnosti včerajšnje utopitve

12.07.2020 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali smo devet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih, manjši požar in utopitev.


Na področju kriminalitete obravnavan vlom v poslovni objekt, tatvina ročne torbice, tatvina denarja in tatvina goriva na bencinskem servisu.

Nekaj minut po 13. uri smo bili obveščeni, da se je v "soboškem jezeru" utopil moški. Policisti so opravili ogled kraja in zbrali obvestila. Zdravnik je na kraju potrdil smrt 45-letnega moškega iz območja UE Pesnica. Tuja krivda ni bila ugotovljena. Policisti bodo o ugotovitvah s poročilom obvestili pristojno državno tožilstvo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP M. Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.