https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaposlena oseba v DSO Radenci okužena s koronavirusom

14.07.2020 ob 13:00  

Zaposlena oseba (izven zdravstvene nege in socialne oskrbe) v DSO Radenci je okužena s koronavirusom.

"Danes smo prejeli potrditev, da je ena zaposlena (izven zdravstvene nege in socialne oskrbe) v našem domu v Radencih okužena s koronavirusom. Takoj po potrditvi smo, usklajeno z epidemiologom NIJZ ter s strokovnimi navodili, uvedli karanteno za potrebno osebje in sprejeli številčne poostrene ukrepe za zaščito vseh stanovalcev in zaposlenih, med katere spada do nadaljnjega tudi zaprtje hiše za vse obiskovalce in zunanje partnerje ter omejitev gibanja v hiši.

Naš tim je za preprečevanje in morebitno nadaljnje soočanje z okužbo dobro pripravljen in preskrbljen z vsem potrebnim. Oskrba naših dragih stanovalcev poteka še naprej tekoče in zagotavljamo vam, da se bo vsakdo izmed nas v tem času z veliko mero prizadevnosti zavzemal za njihovo dobro počutje in zaščito.

O nadaljnjem razvoju vas bomo sproti obveščali in se že vnaprej zahvaljujemo za podporo in razumevanje," je zapisala Jasmina Štandeker, direktorica SeneCura DSO Radenci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.07.2020 ob 13:54 gost

      In kaj zdaj PISUNI????? Se bo zemlja nehala vrteti, bo sodni dan, bo človeštvo izumrlo????????? l

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.07.2020 ob 14:30 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Sve je jasno,virus je" hrvatskoustaškog porijekla",imamo i mi u Radencaj nešto svojega,imamo djecu ,u barjak našoga naroda ponosnog odjeveno,Anteja nema ali ja sam tu,ja ću pretvoriti vaša sela i uličice u šahovnicu, nema mi premca,ima budala koji mi vjeruju,ja sam Hrvatija.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.07.2020 ob 8:29 Micka gost

      Kritika obiskovalcev, da se ne držimo pravil, nato se pa zgodi okužba zaposlene. Držim pesti, da bodo oskrbovanci dobro ...in da jih čimprej spustijo na svobodo.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.07.2020 ob 14:45 GOST gost

      Čudno, čudno, da so vedno okuženi le zaposleni v domovih za starejše. Da bi bil okužen kdo izmed trgovcev, delavcev v tovarnah, pa nikoli nobenega podatka o tem. In vedno znova in znova so domovi za starejše žarišča okužb. Izgleda, kot da hodijo na zabave le zaposleni iz domov, vsi ostali pa so lepo doma, oz. se virus prime le tistih, ki delajo po domovih. A ne smrdi nekaj pri tem?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.07.2020 ob 15:06 gost

        Saj za en čas boste vsi spoznali to svinjarijo, ki jo počnejo vlada in njeni zdravniki s temi ljudmi v DSO. To je nezaslišana sramota, da ne napišem kaj hujšega, za leto 2020. Za ta virus zboleva samo osebje v bolnišnicah, DSO in stanovalci v DSO. A še vedno je polno ovc desničarjev, ki tej pravljici verjamejo. SRAMOTA.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.