https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Okužbe potrdili v 14 občinah, nova okužba tudi v Pomurju

15.7.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1112 testiranj na covid-19, od tega je bilo 19 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrejene v 14 občinah. 


Včeraj so pet novih okužb potrdili v občini Velenje, dve okužbi v občini Hrastnik in po eno okužbo v občinah Ljubljana, Dravograd, Koper, Slovenska Bistrica, Murska Sobota, Kranj, Šentjur, Šentjernej, Kamnik, Jesenice, Mozirje in Šmartno ob Paki.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so dve okužbi odkrili v občini Hrastnik, po eno novo okužbo pa v občinah Ljubljana, Vipava, Kranj, Trbovlje, Metlika, OdranciSveti Jurij ob Ščavnici in Žalec.

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so po dve okužbi potrdili v občinah Ljubljana, Murska Sobota in Šentjur, po eno okužbo pa v Mariboru in Hrastniku.

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so tri okužbe bile potrjene v občini Kranj in tri v Murski Soboti. Po eno okužbo so odkrili v občini Ljubljana, Vipava, Ajdovščina, Šentjernej, Cerklje na Gorenjskem, PuconciRadenci in v Veliki Polani

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.