https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Sočna vilica je odpovedana

16.07.2020 ob 9:00  

Jutri bi v središču Murske Sobote moral potekati festival ulične kulinarike “Sočna vilica, a so jo zaradi trenutne epidemiološke slike v regiji odpovedali.

Kljub temu, da je murskosoboška občina skupaj z Zavodom za kulturo, turizem in šport Murska Sobota imela soglasje NIJZ za izvedbo prireditve Sočna vilica, je župan MOMS dr. Aleksander Jevšek sprejel odločitev, da glede na trenutno epidemiološko sliko v regiji prireditev jutri odpovejo.

"Po programu bosta potekali prireditvi Soboško poletje in Skrito dvorišče, kjer je lažje upoštevati varnostne ukrepe za preprečitev širjenja novega koronavirusa.

V prvi vrsti moramo poskrbeti za svoje zdravje in zdravje celotne skupnosti," so sporočili iz Mestne občine Murska Sobota. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.07.2020 ob 9:37 gost gost

      Spet bom ostal lačen !

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.07.2020 ob 9:38 gost gost

      Spet bom ostal lačen, vsaj vsaka dva tedna sem se lahko najedel !

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.07.2020 ob 10:11 tr gost

      ni res to je zaradi zaprte ceste pri zvejzdi

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.07.2020 ob 22:43 gost

      to je jevškova ulica on si je tu naredu spomenik saj že dva mandata prekopava to ulico in pere denar da te kap seveda na svoj račun samo narod tega ne vidi ker je butast in ploska v zrak.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.