https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Člani TD Stara Cesta urejajo okolico stare šole

19.07.2020 ob 13:00  

Člani TD Stara Cesta so si za letošnje leto zadali nalogo, da bodo uredili okolico okrog stare šole na Stari Cesti.

Člani, ki poleg okolice stare šole pridno urejajo tudi njene prostore, so se tokrat lotili preselitve balinarskega igrišča.

Z deli so pričeli 25. maj, v četrtek, 16. julija, pa so dela pripeljali do zaključka. Uredili so balinarsko igrišče, njegovo okolico in postavili novo oglasno tablo.

Ob zaključku del se jim je pridružil tudi podžupan Občine Ljutomer Janko Špindler, ki se je na svojem Facebook profilu predsednici Mariji Gaube in vsem članom društva zahvalil, da skrbijo za urejenost kraja in občine.

Foto: Fb Janko Špindler

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.