https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Nove okužbe potrdili v dvanajstih občinah

17.7.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1012 testiranj na covid-19, od tega je bilo 19 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v 12 občinah. 


V Pomurju brez novih okužb

Včeraj so šest novih okužb odkrili v občini Hrastnik, po dve okužbi v občini Šentjur in Zagorje ob Savi, po eno novo okužbo pa v občinah Ljubljana, Koper, Kranj, Krško, Postojna, Metlika, Dobrova - Polhov Gradec, Mengeš in Žalec.

Potrjene okužbe v sredo

V sredo je bilo šest okužb potrejnih v občini Hrastnik, po dve okužbi so potrdili v Ljubljani in Ajdovščini. Po eno okužbo pa so odkrili v občinah Dravograd, Kranj, Šentjur, Krško, Radenci, Zagorje ob Savi, Brezovica, Cerkvenjak in Ivančna Gorica.

Potrjene okužbe v torek

V torek so pet novih okužb potrdili v občini Velenje, dve okužbi v občini Hrastnik in po eno okužbo v občinah Ljubljana, Dravograd, Koper, Slovenska Bistrica, Murska Sobota, Kranj, Šentjur, Šentjernej, Kamnik, Jesenice, Mozirje in Šmartno ob Paki.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so dve okužbi odkrili v občini Hrastnik, po eno novo okužbo pa v občinah Ljubljana, Vipava, Kranj, Trbovlje, Metlika, OdranciSveti Jurij ob Ščavnici in Žalec.

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so po dve okužbi potrdili v občinah Ljubljana, Murska Sobota in Šentjur, po eno okužbo pa v Mariboru in Hrastniku.

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so tri okužbe bile potrjene v občini Kranj in tri v Murski Soboti. Po eno okužbo so odkrili v občini Ljubljana, Vipava, Ajdovščina, Šentjernej, Cerklje na Gorenjskem, PuconciRadenci in v Veliki Polani

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.07.2020 ob 10:37 gost gost

      Totalno zapreti meje s hrvaško, ker budale še vedno rinejo tja.

      13 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.07.2020 ob 10:55 gost

        Zaradi takih bedakov kot si ti nas vlada zapira v stanovanja in v občine. S svojo črvivo tikvijo se v steno zaleti.

        17 12 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.07.2020 ob 10:42 gost

      Kdor temu verjame je velik bedak. Žalostno in pugubno je, da nam taki bedaki vodijo državo.

      20 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.07.2020 ob 16:44 gost

        Še bolj pa je žalostno in pogubno, da v naši državi bivajo takšni bedaki, kot si ti in vsi, ki tvojemu komentarju pritrjujejo.

        1 7 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.07.2020 ob 11:06 77 gost

      Korona virus širijo vsi tisti ki ne verjamejo v korona virus.

      7 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.07.2020 ob 11:16 gost

        Sem ti že napisal, da se ti bedaček z nepopolno pomožno osnovno šolo za pet let zakleni v bunker, ne spusti nikogar k sebi, da se ne okužiš in tam uživaj v svoji norosti. Nas, ostale, pa pusti na miru, da ŽIVIMO. Pa kakšno delo si najdi, da ne boš leta in leta živel na naš račun, na portalu pa pisal bedarije in nas žalil. BEDAK DELO SI NAJDI!!!!!!!!!!1

        14 8 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.07.2020 ob 12:13 G. O. S. T. gost

      ,,, 77,,,taki kot si ti pa širijo norost kera se ne da pozdraviti. Kaj je dosti večji virus kot to zmontirano sranje z strani svetovno zdravstvene organizacije,,, štekaš bedak,,, posran od strahu.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.07.2020 ob 12:49 laž gost

      koronavirus kot 1000 virusov, dokaz firma Planika Turnišče, delavka s simptomom delala med 200 zaposlenimi, noben se ni okužil, torej še slabše od gripe ali bilokakega drugega sranja.In v tej firmi delajo delavci iz najmanj 8 občin. Tak, da tudi tisti, ki imate družinske člane v tej firmi še lahko naprej verjamete svoji nori glavi, pijanemu Kacinu in seveda vašemu Jančiju, ki mu lahko poljubite dupe. Zaprite se v stanovanja, da ne boste nesnaževali okolja in širili strah in paniko vam enakim.

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.07.2020 ob 10:00 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Laž,to strah pred virusom govori iz tebe,ti si hudo prestrašen,v paniki,in ti tvoji stavki so poskus zatrtja tvojega strahu.Precej si beden.

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.07.2020 ob 16:41 77 gost

      Na tem portalu je samo ena oseba in ta se graja in hvali,resnica pa vedno boli tega ki se hvali in sam sebe graja,in vem da je ta oseba psihični manipolator ali krajše idiot,ker ne verjame v korona virus.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.07.2020 ob 19:33 gost

        Resnica je ta, da ti nisi končal nti osnovne šole, da si že zelo dolgo brezposelni in, da živiš od naših žuljev. SMRAD LENI DELO SI NAJDI, NE DA SERJEŠ NEUMNOSTI NA PORTALU.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.07.2020 ob 8:53 77 gost

      Že dolgo vem da si psihični manipolator in idiot.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.07.2020 ob 8:58 77 gost

      lahko imaš vse diplome tega sveta,če nimaš tiste da bi bil človek jih lahko vse sežgeš,prav te diplome nimaš in je nikoli ne boš imel ker nisi pošten človek,ker si psihični manipolator in idiot.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.07.2020 ob 12:57 G. O. S. T. gost

      ,,, 77,,,gdo si pa ti da boš sodil kdo je človek in gdo ni. Gdo ima kako diplomo ti verjetno ne ločiš kaj je izobrazba in kaj so življenjske iskušnje. Zato o iskušnjah in poštenosti ne sodi drugih po sebi. Če si ti nepošten zmanipoliran ker ne veš razmišljati z svojo glavo drugi niso.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.