https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Domu starejših občanov Ljutomer deset brezstičnih razkužilnikov

21.07.2020 ob 15:00  

Distribucijski operater električne energije v Republiki Sloveniji, družba SODO d. o. o., je svojo solidarnost v zaščiti pred COVID 19 izkazala Domu  starejših občanov Ljutomer in sicer z donacijo desetih brezstičnih razkužilnikov za roke.


V družbi SODO se zavedajo, da so v času pandemije koronavirusa najbolj ogroženi starejši prebivalci, še zlati tisti, ki imajo pridružene bolezni, pri tem pa dodajajo, da je pomembno, da vsi dosledno upoštevajo zaščitne ukrepe.

V prvem valu so bili med bolj prizadetimi tudi stanovalci DSO Ljutomer. Za večjo zaščito in lažje upoštevanje varnostnih ukrepov je podjetje domu starejših Ljutomer poklonilo deset brezstičnih razkuževalnikov za potrebe njihovih stanovalcev.

»V družbi SODO se zavedamo, da je sodelovanje in solidarnost v teh časih še kako pomembna, kot  se tudi zavedamo odgovornosti vseh nas, da zaščitimo najbolj ranljive skupine med nami,« je ob podelitvi donacije poudaril v. d. direktorja družbe SODO, mag. Stanislav Vojsk.

Mag. Tomislav Nemec, direktor DSO Ljutomer, se je ob prejemu brezstičnih razkuževalnikov v imenu vseh stanovalcev in zaposlenih zahvalil donatorjem in dodal: "Solidarnost in humanost sta vrlini, ki se še posebej pokažeta v trenutkih preizkušenj in izzivov, ki smo jim priča v času epidemije. To vzbuja zaupanje, da smo sposobni premagati tudi to krizo. Še enkrat iz srca hvala!".

*Foto: DSO Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.07.2020 ob 15:23 gost

      Dajte, no. V drugih DSO imajo to že od začetka epidemije. Janševa vlada je na veliko razmetavala proračunski denar, vseh DSO pa ni mogla opremiti z najbolj nujnimi zaščitnimi sredstvi. Pa dva ministra Janševe vlade sta bila tam in hodila na kosilo. Nujne zaščitne opreme pa nista uredila. Ali je pa tam zanič direktor. Vemo, da so vsi trije desničarji. Direktor SLS, Gantar Desus, ostali pa NSi. In potem mora nek privatnik urediti to, kar bi že zdavnaj morali direktor in ta ministra. NESPOSOBNEŽI VSI TRIJE ZA VELIKE PLAČE.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.07.2020 ob 17:52 gost

      Df jat ti vedno dam minus ne glede kaj napišeš, ker vem da te to bolj živčira kot pa bi se z tabo podal v dvogovor v katerem maš ti itak vedno prav in zadnjo besedo. Zato vedno minus, bolje to kot pričkanje z tabo to je izguba časa.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.07.2020 ob 18:43 gost

        Tebe DF preganja vedno in povsod. Kot Janšo Kučan, partizani, komunisti, ..................... Daj pogledaj pod posteljo, morda se tudi tam skriva.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.07.2020 ob 15:14 Franjo gost

      Nemec je tak škrt, da niti razkužilnikov nima, kaj šele kader, zato pa je bilo tako sranje kot je bilo v DSO Ljutomer. Ta direktor bi že zdavnaj mogel leteti, ampak rit tišči na stol kot pribit, bleck

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.