https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Dvorec Rakičan bogatejši za novi štirizvezdnični grajski sobi

Rakičan, 26.07.2020 ob 13:30  

Dvorec Rakičan je bogatejši za dve novi grajski sobi, s kategorizacijo štirih zvezdic.

V dvorcu Rakičan so v sklopu operacije Obiščem, raziščem in odkrijem Goričko - (ZA)Čutim Goričko, opremili grajske sobe, ki že čakajo na prve goste.

Oprema daje sobam dodaten grajski pridih in omogoča pristno doživetje ter vrnitev v čas, ko so dvorec naseljevali člani družine Batthyány. Petzvezdično doživetje dopolnjujejo naravni materiali in nekateri detajli, kot so npr. vzglavniki napolnjeni z ajdovo kašo, ter čudovit razgled na park dvorca Rakičan.  

Sobi sta opremljeni z masivnim lesom, modernim pridihom in lastno kopalnico.

Operacija se sofinancira iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in v kateri Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan sodeluje kot partner.

Z ureditvijo sob v Dvorcu Rakičan oživljajo in ohranjajo kulturna dediščino, ki je del območja LAS Goričko. Lično opremljeni grajski sobi bosta obiskovalce popeljali v preteklost in jim nudili pristno doživetje grajskega življenja ter izboljšali turistično ponudbo območja LAS Goričko.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.