https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Za najmlajše danes potekala lutkovna predstava O psičku in muci

25.07.2020 ob 15:00  

V Gledališču Park v Murski Soboti je v okviru Soboškega poletja danes potekala otroška predstava v okviru Lutk Velenje.


Današnja lutkovna predstava za otroke O psičku in muci je bila zaradi dežja prestavljena s Trga kulture v Gledališče Park.

»Psiček in muca skupaj gospodarita v hiši in čeprav sta si različna, se imata zelo rada. Ker naslednji dan praznujeta rojstni dan, se odločita pospraviti hiško, se urediti in speči torto, kar s šapicami in krempeljčki ni tako preprosto. Ko že zgleda, da bo šlo vse narobe, na mokrem travniku pod koprivami najdeta nesrečno majhno punčko – igračo, ki se milo joče, ker jo je neka deklica kar tako zavrgla. Kdo bi si mislil, da bo punčka in skrb zanjo najlepše darilo, ki sta ga dobila,« je bila zgodba tokratne lutkovne predstave.

Režija in scenarij: Alice Čop, nastopata: Noemi Čop, Borut Ring.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.