https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ureditev nove ulice v Moravskih Toplicah že v letu 2020

Moravske Toplice, 27.07.2020 ob 15:00  

Ureditev nove ulice na območju Podov v Moravskih Toplicah že v letu 2020

Danes, 27. julija 2020, sta župan Občine Moravske Toplice, g. Alojz Glavač, in predstavnik izbranega izvajalca Pomgrad d.d., g. Boris Sapač, podpisala pogodbo za Ureditev območja Podov ob potoku, kjer je predvidena ureditev celotne komunalne infrastrukture za potrebe novih zemljišč za individualno stanovanjsko gradnjo v Moravskih Toplicah.

Fotografija je simbolična

Vrednost investicije znaša 178.822,00 EUR, od česar bo 145.684,00 EUR sofinancirano z nepovratnimi sredstvi Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo na podlagi 21. člena Zakona o financiranju občin.

Dela bodo predvidoma končana do konca oktobra 2020, so sporočili iz Občine Moravske Toplice.

* Vir naslovne fotografije je občina Moravske Toplice

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.