https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V avgustu dve kolesarski prireditvi v Pomurju

 

Kolesarska sekcija Športnega društva Radenci pripravlja v mesecu avgustu 2011 dve osrednji rekreativni kolesarski prireditvi v Pomurju. Tokrat bo to že 31. RKM Tri srca ter 16. RKM Po Prlekiji. Tudi letos rekordna udeležba.

Kolesarski prireditvi v organizaciji Športnega društva Radenci in njegove kolesarske sekcije sodita v vrh kolesarskih prireditev v Sloveniji, ne le po udeležbi, tudi po dobri organizaciji in pogojih na progah. Na obeh prireditvah so lani zabeležili 1426  kolesark in kolesarjev (605 na 15. RKM Bioterme Mala Nedelja ter 821 kolesark in kolesarjev na jubilejnem 30. RKM Tri srca).

Start v nedeljo, 14. avgusta

14. avgusta 2011 ob 10.00 uri bo start 16. rekreativnega kolesarskega maratona PO PRLEKIJI, izpred Bioterm v Mali Nedelji, kjer se bodo odvrteli pedali na srčni preizkušnji kolesarjev na poti skozi čarobni svet Prlekije. Proge  bodo tri, in sicer:  Družinski RKM Po Prlekiji – Bioterme Mala Nedelja – 20 km (ravninski); Mali RKM  RKM Po Prlekiji – Bioterme Mala Nedelja –  45 km, dva vzpona ter RKM  »Po Prlekiji – Bioterme Mala Nedelja« – 68 km, trije vzponi. Organizatorji – Kolesarska sekcija Športnega društva Radenci so si prizadevali, da bi v prelepem okolju Prlekije našli kolesarske steze, ki bodo zadovoljile  zahtevne in manj zahtevne kolesarje.

31. rekreativni kolesarski maraton Treh src v Radencih

Rekreativni maraton se bo odvijal v nedeljo, 28. avgusta s startom ob 10. uri izpred lovskega doma v Radencih. Potekal bo po treh progah, in sicer: mali maraton na 27 km (2 vzpona),  maraton Treh src na 70 kilometrski progi skozi lepe kraje in tudi vzpone po Radgonsko-Kapelskih goricah (7 vzponov), organizatorji ponujajo tudi zahtevno srednjo progo »Tri srca brez mehurčkov« na 54 km (4 vzponi). Vožnja bo do vasi Orehovci - cca 3 km zaprta.

    Komentarji

    1. migaj
      16.08.2011 ob 12:08 migaj

      Vabljeni

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.