https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

FOTO: V Bakovcih prišlo do prometne nesreče

30.07.2020 ob 19:31  

V Bakovcih je danes okrog 19. ure prišlo do prometne nesreče.

V križišču pri Gostilni Rajh v Bakovcih, je prišlo do prometne nesreče, kjer je prišlo do trka treh vozil. Eno vozilo je pristalo na boku. Pri tem je nastala materialna škoda. 

Promet je bil oviran. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.07.2020 ob 19:51 Bakovčar gost

      Znake trbej gledati,pa cimprese vö zrezati,ka de večja preglednost!

      54 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.07.2020 ob 20:44 gost

      Pa cejla armada policajov. Nej mogouče da je te vse tak pocejni da jih pet prijde samo gledat ostali pa ročno komunicirajo!

      16 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.07.2020 ob 21:05 gost

      Cimprese so marsikje,po vaseh zelo velik problem,kar se iče preglednosti cest.Pa če že se nekdo odloči za ograjo iz cimpres naj bo, ampak več kot pol metra višine na mestih,kjer je potrebna preglednost.Gre se za varnost v prometu.

      38 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.07.2020 ob 21:09 bakovcar gost

      suska se ze en cas po bakovcih ,da krajevna skupnost financira ce kdo odstrani zivo mejo na nevarnih nepreglednih ovinkih...problem je ,da so baje ti ljudje dobili financirane nove ograje,pa so si kljub temu zasadili nove ciprese....bo kdo kaj vracal?

      18 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.08.2020 ob 16:14 Tista gost

        V Ižakovcih na rahlem ovinku je to že bilo, da KS financirala odstranitev visokih cimpres. Takoj so posadili nove z obrazložitvijo, da ta sorta ni košnata, ne bo segala na cesto in bo nizko rezana, tako da bo ovinek pregleden. Večino ljudi ve povedati glede teh obhodov inšpekcij podobno temu: NEGA TOGA, KA BI NEJ ČLOVEK SMEL IMETI KA GA VESELI... KA BI NE SMEL DELATI NA SVOJEM KA BI ŠTEL, KA BI TE NEŠČE NATIRAVAL ZARADI MOTENJA TEGA IN ONEGA... Ljudje veste vi predobro, da velja to samo za nekatere. Meni je prepovedano vse. Preden so se okoličani vrgli v to gonjo je bil narod že do kraja obveščen, gor napeljan, da sem krivec za slabo počutje sosedov, njihove zdravstvene težave, da jim vlamljam v kokošnjake in delavnice, da jim ponoči pregledujem grunte, tiskam na hišni zvonec. Čeprav oni po takšnih podvigih še niso storili proti meni-nič, le pogovarjajo se od tega (?) jaz kljub temu vlagam proti njim ovadbe in jih zaporedno tožim. Take levite mi berejo njihovi policaji, češ poglejte si ga svojega moža, kaj mu delate, kako je samo bled...Okrajna sodnica brani Murine delavke, zapisuje njihov trud v tovarni, kjer me niso nikoli klevetali, ker niso imele časa, tega, da sem puščala svojega prvega otroka kar na cesti, pač govori cela Mura in Beltinka. Kar vsi govorijo je res, naj ne vlagamm svojih upov v sodišče. Kaj pa opevane inšpekcije? Motijo jih moje visoke rože na mojem dvorišču, na drugi strani betonske ograje in nikakor ne segajo na javno. Tudi to je moralo iti, po prijavi in inšp. grožnjah z kaznijo, dokazi z satel. posnetki in ročnimi risbami, da Bernjaki in Martoni in njegovi, hočejo videti v desno 45m. Zak. členi so navedeni, znesek plač. naloga. Bi vi ižakovčari financirali v mojo zabitost in mi dopovedali kaj naj sadim za vas? Navsezadnje še ponovite tisti stavek:,, ka se še nej obesila, dosta ta zdrži,,

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.07.2020 ob 21:16 Ziher gost

      Torej zato ka nesce nevej desnoga pravila trbej liden ciprese zrezate ka de se jin na dvor vidlo? Trbej samo pri stop znake zabremzate, nika drujgo.

      26 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.08.2020 ob 16:26 +++Ziher gost

        Že zadosti imajo večnega ustavljanja in izpeljevanja, huje kot, če bi vozila šla enakomerno mimo. Zdaj bi se še mogli nagledati vsakega detajla njihove terase, vhoda in vsakega izstopa iz hiše. Naj jim zgradijo visoko ograjo, koga moti zelenje, kdo rad večno hiti z avtom, naj to doseže.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.07.2020 ob 21:59 gost

      Pa po naselji nogo z gasa vzeti...gledam vsak dan teleta v tem križišču kako mnogo prehitro vozijo...ležeče policaje treba da se preseratori malo upočasnijo

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.07.2020 ob 22:37 gost

      mogoce de zriktala žive meje dobitnica najvišjih odlikovanj Potrošnikova financministrica in tajkunka, ki se je lastninila in izkoristila notranje informacije zdajšnja upokojenka bog njej daj večni mir brez preganjavicce, tudi več nesreč nede ona je vsemogoča

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.07.2020 ob 17:03 gost

      Meni dobro ide pizda bakovska ka gledam goveda za volanom vsaki dan...lejko ti pa pojasnim če ti kaj ni jasno ...pridi na pa povej ka te muči seronja bakovski če maš jajca ..itak nemaš...magarci zapiti bakovski ...vsem trbej batine ...spizdi pizda ti materina gnoj

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.08.2020 ob 2:26 katastrofa gost

      gotovo, fertik, poguba sekiro pa po cimpresaj ge nega pregleda

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.