https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Domu starejših Rakičan bodo ponovno dovoljeni obiski svojcev

31.07.2020 ob 9:00  

Iz Doma starejših Rakičan sporočajo, da zaradi izboljšane epidemiološke situacije v regiji, od ponedeljka, 3. avgusta 2020, v Domu starejših Rakičan zopet omogočajo obiske stanovalcev, kakor tudi proste izhode. Obiski bodo omogočeni tudi v sobah stanovalcev v primeru nepokretnih ali bolnih stanovalcev, oz. če ni možen transport stanovalca do mesta obiska.


Obiski bodo dovoljeni v dveh terminih dopoldan in popoldan in sicer:

- ob 10:00 in 11:00 dopoldan
- ob 15:00 in 16:00 popoldan.

V skladu s priporočili MZ št. 181-70/2020/803 z dne 3. 7. 2020 je potrebno vse obiske predhodno najaviti.

Obiski največ 30 minut

"Obiski, ki potekajo v stavbi doma lahko trajajo največ 30 minut in so omejeni na eno zdravo osebo. Odsvetuje se obisk mladoletnih oseb.

Obiskovalci, ki bodo vstopali v stavbo Doma, se oglasijo pri glavnem vhodu v stavbo Doma, kjer jih bodo sprejeli zaposleni. Najprej si bodo morali razkužiti roke ter podati izjavo o zdravstvenem stanju, izmerila se jim bo tudi telesna temperatura in preverili drugi simptomi respiratornih obolenj. Obiskovalci, ki vstopajo v stavbo Doma morajo obvezno nositi zaščitno kirurško masko, ki jim bo prekrivala usta in nos. Vsi obiski morajo upoštevati navodila zaposlenih na vhodu, obiskovalci, ki bodo sorodnike obiskali v sobah bodo imeli spremstvo zaposlenih.

Obiske je potrebno najaviti vsaj en dan vnaprej (do 13. ure), obiske ob vikendih, ponedeljkih ali dela prostih dnevih, ki se nadaljujejo za vikendom, pa vsaj do petka, do 12. ure." 

Najava obiskov (enota Rakičan): 031 666 584

Tanja Petrovič – tanja.petrovic@dsrakican.si
Bojana Mihorič – bojana.mihoric@dsrakican.si

Najava obiskov (enota M. Sobota): 051 288 376

Marta Ferencek – marta.ferencek@dsrakican.si

Najava obiskov (enota Rogašovci): 051 288 397

Andreja Bodanec – andreja.bodanec@dsrakican.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.07.2020 ob 9:43 gost

      Končno! Sicer malo pozno, a bolje pozno kot nikoli. Direktor in strokovno osebje hvala za vaš pogum. Stanovalci in njihovi soradniki bodo zadovoljni in srečni.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.07.2020 ob 13:12 gost

      Zadnji čas je bil, da stanovalci DSO dobijo nazaj svoje človeške in ustavne pravice.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.08.2020 ob 9:45 gost

      Kaj nihče nima svojcev v DSO ali vam je ta tema nezanimiva in prepovedana komentirati? NEKOČ BOSTE TUDI VI STARI!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.