https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Med žetvijo zagorel kombajn

02.08.2020 ob 6:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, devet kršitev javnega reda in miru, požar in štiri povoženja divjadi.


V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila v eni dva udeleženca telesno poškodovana, v ostalih štirih pa je nastala le materialna škoda.

Ob 20.10 so bili policisti obveščeni o požaru na kombajnu v Fikšincih. Med žetvijo je zagorel kombajn. Požar so pogasili gasilci. Nastalo je za 20.000 evrov materialne škode.

"Ob 20.07 je pri naselju Fikšinci, občina Rogašovci, gorel kombajn. Požar so pogasili gasilci prostovoljnih gasilskih društev Fikšinci, Sveti Jurij, Gerlinci, Rogašovci, Serdica in Večeslavci," navaja Uprava RS za zaščito in reševanje. 

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnih krajih in štirikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Maritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.