https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinci nemočni proti Mariboru

3.8.2020  

Člani ND Beltinci so se pretekli konec tedna na prijateljski tekmi pomerili z ekipo Maribora, ki pa se je izkazala za premočnega nasprotnika. Na Ljudskem vrtu so slavili Mariborčani z 8:1.

NK Maribor : ND Beltinci 8:1 (2:1)

(Marič v 7. min, Dervišević v 9. min, Zahović v 36. min, Bajde v 55. in 78. min, Tavares v 58. in 62. min, Mešanović v 69. min, Santos v 75. min)

Začetnih 11 ND Beltinci: Serec, Marič, Kristl, Kuzma, Mauko, Mršič, Maučec, Raduha, Mörec, Zorman, Balažic. Klop: Zver, Hren, Kalamar, Andrejč, Sukič, Sočič, Hartman, Kotnjek, Žalik, Šipoš.

Postava Maribora: Jug, Milec, Mitrović, Peričić, Kolmanič, Dervišević, Cretu, Repas, Kramarič, Matko, Zahović. Klop: Pirić, Klinar, Martinović, Koblar, Bobarić, Vrhovec, Pihler, Felipe Santos, Bajde, Mešanović, Tavares. Trener: Sergej Jakirović.

V 7. minuti srečanja so z zadetkom Mariča povedli Beltinci. Dve minuti kasneje so domačini izenačili rezultat. Z razdalje je zadel Dervišević.

Po podaji Cretuja je v 36. minuti Maribor v vodstvo popeljal Zahović. Prvi polčas se je tako zaključil z rezultatom 2:1.

Po dobrem prvem polčasu je Žutim v nadaljevanju precej padla zbranost, Maribor je izkoristil praktično vse svoje priložnosti in uspel Beltincem zadati visok poraz.

V 55. minuti je s strelom v daljši vratarjev kot povišal prednost domačih Bajde.

Kmalu za tem, v 58. minuti, se je mreža Žutih zatresla še četrtič na tem srečanju. Zadel je Tavares, ki je nato v 62. minuti še povišal prednost Maribora na 5:1.

V 69. minuti je neoviran z glavo zadel Mešanović. V 75. minuti je po podaji Vrhovca zadel Santos. Zadnji, osmi zadetek pa je za domače dosegel Bajde v 78. minuti.

Tekma se je zaključila z rezultatom 8:1 za Maribor.

 

*Naslovna fotografija: Fb ND Beltinci

    Fotogalerija