https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Včeraj ob 272 testiranih odkrili eno novo okužbo, dva bolnika sta umrla

3.8.2020  

V nedeljo so potrdili en nov primer okužbe s covid-19. Umrl sta dva bolnika.


Včeraj je bilo opravljenih 272  testiranj na covid-19, od tega je bila ena oseba pozitivna.

Število hospitaliziranih je 22, na intenzivni negi sta dve osebi. Bolnišnico ni zapustila nobena oseba, skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico, je tako 351.

Včeraj sta bili zabeleženi dve smrtni žrtvi, skupno število umrlih okuženih s covid-19 je 122.

Do sedaj je bilo opravljenih skupno 131.699 testiranj, aktivnih primerov je 228.

Vir: Vlada RS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.08.2020 ob 11:26 Eva gost

      Sobota info pa pise 374 testranih en mrtev..lazi ...neve se kateri bol LAZE.ce ze pisete take lazi pa se dogovorite da vsi isto pisete..

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.08.2020 ob 11:28 gost

      V današnji Mladini si preberite članek poslanca Primoža Siterja Za zidovi Doma starejših Hrastnik, da boste končno uvideli kakšno zanič vlado imamo. Za to pokvarjeno vlado so starejši ljudje, ki so zgradili to državo, zadnja briga na svetu. Pa tudi zaposleni v teh domovih. ZA NESPAMETNO RAZMETAVANJE - PODKUPNINA ZA VOLILNE GLASOVE - 66 MILIJONOV EVROV ZA NEKATERE PENZIONISTE!!!!!!!!!!!! - NE ZA TISTE, KI SO V POKOJNINSKO BLAGAJNO PRISPEVALI NAJVEČ !!!!!!!!! BI LAHKO ZGRADILI NAJMANJ 12 SODOBNIH DOMOV ZA STAREJŠE. Novinarji pišite kaj o takih ŽIVLJENSKO pomembnih stvareh, ne pa vsak dan neke copy paste. ZASLUŽITE SI SVOJO PLAČO!!!!! V sami Soboti imate dva DSO. Pojdite v njiju, poglejte razmere, vprašajte kaj stanovalce in zaposlenetam. Ne samo do direktorske pisarne.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.