https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Klemen Slakonja navdušil z iskrivim humorjem in izvedbo znanih melodij

Murska Sobota, 08.08.2020 ob 6:00  

Včeraj je sklopu Soboškega poletja nastopil Klemen Slakonja, ob spremljavi Igorja Leonardija, Tadeja Kampla in Janeza Gabriča.

V Murski Soboti so na koncertu Ni DA NI, odmevali hiti najrazličnejših glasbenih zvrsti, kot so pop, rock, swing, reggae, turbofolk, slovenska popevka in celo opera. 

Klemen Slakonja ni le odličen igralec in interpret, ampak tudi izjemen pevec, televizijski voditelj in izvrsten imitator, katerega videostvaritve na YouTubu, kot so Golden Dump (The Trump Hump), Putin, Putout, The Perverted Dance (Cut The Balls) dosegajo milijonske oglede.

Obiskovalci so lahko na koncertu z mojstrom igralske preobrazbe in vrhunske glasbene izvedbe, doživeli številne svetovne hite, od Sinatre in Princea do Eda Sheerana in skupine Coldplay.

Zabavno glasbeni večer s Klemnom Slakonjo je tako minil v izvedbi polno znanih melodij in iskrivega humorja.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.08.2020 ob 11:29 BLAGI gost

      Mene prav nič ni navdušil, prej razočaral... poleg vsega pa še ozvočitev za nič!

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.08.2020 ob 18:13 kj gost

      katasttofa od izvedbe me zanima khe bila distanca okrok 1000 ljudi je bilo na stadijone pa ne pustijo več kot 500 banda nijz pajdaš pa zopet nič higjena delavci smrdeli po švici smo jeli tam burgerje vse zažgane majoneza tekla vse vroča okus po nekšem.kislem.mesu komaj čakamo 21 mc v sobotin

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.10.2020 ob 3:28 Čergoli gost

      Moj stari oče se je usral in dobil še poleg vsega Karči virus.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.