https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Okužbe potrdili v desetih občinah

8.8.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 829 testiranj na covid-19, od tega je bilo 14 oseb pozitivnih. Umrl je en bolnik. Okužba je bila potrjena v 10 občinah. 

Včeraj v Pomurju brez novih okužb

Včeraj so tri nove okužbe odkrili v občini Velenje, dve v občini Ljubljana in po eno v občinah Grosuplje, Slovenj Gradec, Loška dolina, Novo mesto, Polzela, Mislinja, Mozirje, Trnovska vas in iz tujine.

V Pomurju ni aktivnih primerov

V Pomurju ni nobenega aktivnega primera okužbe s covid-19.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so dve okužbi odkrili v občini Ljubljana, Cirkulane in Celje, po eno okužbo pa v občinah Vipava, Velenje, Grosuplje in Ivančna Gorica.

Potrjene okužbe v sredo

V sredo je bilo pet okužb potrjenih v Ljubljani in dve v Domžalah. Po eno okužbo so potrdili še v občinah Hrastnik, Kranj, Celje, Trbovlje, Šoštanj, Cirkulane, Koper in Loška dolina.

Potrjene okužbe v torek

V torek so tri nove okužbe potrdili v občini Šmarje pri Jelšah, po dve v Ljubljani in Kranju, po eno okužbo pa v občinah Rogaška Slatina, Rogatec, Velenje, Celje, Postojna, Vipava, Polzela, Ig, Pesnica, Tržič in tujina.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so tri nove okužbe potrdili v občini Hrastnik in Velenje, po eno pa v občinah Ljubljana, Kranj  in Dol pri Ljubljani.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.