https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dvorec Rakičan gostil mlade iz Nemčije

Rakičan, 09.08.2020 ob 11:00  

Mladinska organizacija Roter Baum iz Berlina je v sklopu svojih aktivnosti, organizirala počitniški tabor za otroke iz Nemčije. Otroci so prihajali predvsem iz Berlina in Dresdna.


Počitniški tabor je potekal med 31. julijem in 8. avgustom. Na njem so spoznavali Pomurje in preostali del Slovenije, priredili zabavne igre na prostem, team building delavnice ter aktivno preživeli prosti čas.

Nekaj izmed otrok se je prvič podalo na tako dolgo pot, med njimi so bili tudi otroci, ki so prvič potovali v tujino. Razlogi pa so predvsem v tem, da je skoraj polovica otrok z manj priložnostmi. Predvsem se srečujejo z ekonomskimi ovirami.

Počitniški tabor je sofinanciran s strani mladinske organizacije Roter Baum in občine Berlin.

RIS Dvorec Rakičan pri počitniškem taboru sodeluje v sklopu Mladinskega centra Risko, ki pripravlja različne delavnice za otroke, kjer spoznavajo lokalno kolje dvorca Rakičan.

Dogodek je potekal v sodelovanju z Mladinskim centrom Risko.

 

  Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.08.2020 ob 11:08 gost

      Kdaj pa bo gostil stare iz Nemčije?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.08.2020 ob 11:28 Seronjo gost

      Kak si

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.08.2020 ob 2:50 Čergoli gost

      Kaj pa Robertino Celenzio?????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.