https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

FOTO: Na relaciji Veščica - Vanča vas prišlo do prometne nesreče

08.08.2020 ob 21:30  

Danes ob 21.09 je na relaciji Veščica - Vanča vas prišlo do prometne nesreče.

"Danes ob 21.09 sta na relaciji Murska Sobota–Vanča vas, občina Murska Sobota, trčili osebnih vozili, ki sta po trčenju pristali v obcestnem jarku, pri tem je eno vozilo pristalo na boku.

Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, enega poškodovanca izrezali iz vozila in ga predali reševalcem ZD Murska Sobota," navaja Uprava RS za zaščito in reševanje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.08.2020 ob 9:48 Puutt gost

      Vozijo ko da so sami na cesti ni čuda da je toliko prometnih nesreč. Malo gdaj vidim policiste na cesti pa še takrat skrite vsenci.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.08.2020 ob 10:55 No name gost

      Malo pazi na svoje besede

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.08.2020 ob 14:37 Anonymus gost

      A res niso omenili, da je za volanom sedel " mrtvo" pijan romski voznik.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.08.2020 ob 11:49 Anonima gost

        Ka neka komentejrate pa se pametni delate cigan je povzrocil nesreco,ste sigurni da je cigan povzrocil jebal vas cigan rajsi obljavljate ka vasi bejli cigani delajo ka je javnosti skrito tau te nisce nevej komentejrati pa se pameten delati (anonymus ka mores izpostaviti ka je rom da bog da tebi tau rom napravo pa da ti lezis v bolnici te bi ti vido sto je rom,si siguren ka je biu pijan pozanimaj se ce je drugi povzrocitelj slucajno nej biu pijan ka se pameten delas jebo te rom

        0 6 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.08.2020 ob 17:57 iy gost

      nema veze če je bil cigan ali bejli nesreča ne počiva nikoli tak da ne pamet govoriti ker lahko to vsakega foletin

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.08.2020 ob 19:11 Anonymus gost

        Kar se mene tiče bi lahko voznik bil zlate barve, pa bi mi vseeno bilo. Problem je v tem, da je naš gospod sam vplival na nesrečo. Na cesto se je zagnal pijan in ogrozil vsem udeležencem prometa. Moti me edino to, ker je član manjšine in te seveda naši dragi mediji varujejo, da ne bi slabo izpadli v javnosti.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.08.2020 ob 2:44 tutu gost

      zakoj ma sploj veze ce je rom al nej nesrece se dogajajo vsak dan pijan al trezen rom ali paver zgodi se lejko sakomi komaj cakate priliko ka lejko povdarite besedo rom brigajte se za svoje lidij nika bole svejti nejste :)

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.