https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ceni bencina in dizla ostajata nespremenjeni

10.08.2020 ob 16:05  

Cena glavnih dveh energentov ostaja še naprej nespremenjena.


Vlada je na današnji dopisni seji sprejela Uredbo o spremembah Uredbe o določitvi zneska trošarine za energente, ki začne veljati 11. avgusta 2020.

S predloženo uredbo se spreminja trošarina:

-za bencine zviša z 0,38051 evra/liter na 0,38796 evra/l oziroma za 0,00745 evra/liter in
-za plinsko olje za pogon zviša z 0,34523 evra/liter na 0,34941 evra/liter oziroma za 0,00418 evra/liter.

S spremembo zneskov trošarin bodo cene ostale nespremenjene, to je 1 evro/liter, sporočajo z urada vlade z komuniciranje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.08.2020 ob 0:46 gost

      pomurec.com praznuje 10 let..ammm zakaj imate izklopljeno možnost komentrianja,pri delikatnih zadevah pa nimate ..aja ni to nevem,10 let župnika franca ali kaj..res ste se zelooo pokvarili,dragi pomurec.com..na začetku,ste bili res verodostojen nepristransi lokalni medij,vas je bilo res bilo zabavno brat ,sedaj...sedaj pa celi RDEČI SD-OVSKI...res set se pokvarili.na slabše...prej je bil sobotašinfo taki,vi ste bili vredu..sedaj se oboji rdeči in MOTEČI..če neboste objavili ta komentar se bo samo dokazalo kaj ste ...še imate čas,da se popravite..škoda vas je ..pa lp

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.