https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Včeraj kar 31 novih okužb

12.8.2020  

V torek so potrdili 31 novih primerov okužbe s covid-19. 


Včeraj je bilo opravljenih 1118 testiranj na covid-19, od tega je bilo 31 oseb pozitivnih.

Število hospitaliziranih je 23, na intenzivni negi sta dve osebi. Bolnišnico je zapustila ena oseba, skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico, je tako 361.

Včeraj ni bila zabeležena nova smrtna žrtev, skupno število umrlih okuženih s covid-19 je 129.

Do sedaj je bilo opravljenih skupno 138.718 testiranj, aktivnih primerov je 188.

Vir: Vlada RS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.08.2020 ob 10:54 gost

      Čisto norčevanje iz ljudi. Kako dolgo bomo še to prenašali? Pijanec Kacin je prišel z dopusta na hrvaške morju, zdaj bo pijanček zopet na veliko lagal in strašil ljudi. O Beovićki in Kreku pa škoda besed. Prodane duše.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.08.2020 ob 12:24 Sonce gost

      Čudno, čudno, več okuženih kot na hrvačkoj tan vse veselo vse odprto veselo se raja po plažah. Koji kurac se mij držij o rida če države kot je hrvačka ne jebe nikakve ukrepe. Pa majo me je viruse kov kak mij glupi slovenčeki pokori. Res smo glupi kot pravi mandatar iz ozadja,,, Jelinko,,,, kerumi je mimogrede že fasadu ukazal popraviti,,,, princ teme,, z davkoplačevalskim denarjem.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.08.2020 ob 15:01 OKUŽITE SE gost

      Ko berem komentarje opažam, da ima veliko ljudi težave z zanikanjem resnice. Vsaka vsebina, ki ne podpira njihove logike, je bodisi izmišljena, zlagana ali pretirana. Folk, prosim, spokajte se na izlet nekam, kjer je precej okuženih, objemajte se z vsemi in čim prej preizkusite svojo teorijo. Itak v to ne verjamete in itak boste potem "prekuženi". Bo šlo? Dajte nam dokazati na sebi, da s korono ni nič. Čim prej, prosim. Hvala!

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2020 ob 15:15 gost

        Ti imaš probleme s pametjo in to že od rojstva. Nihče ti je ne more dati. Si pač revše prikrajšano za pamet. Lahko s tem živiš, a ni prijetno. Si pa dovolj naumen, da več krat lepiš en in isti komentar, ki ga niti sam nisi napisal temveč si ga pobral iz Janševih medijev. Sam nisi sposoben napisati 20 stavkov. REVŠE BREZ PAMETI.

        9 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.08.2020 ob 17:12 Maske padajo gost

      OKUŽITE SE,,,,,,, BRAVO BRAVO BRAVO ZA KOMENTAR po celem svetu se govori in piše o covi-19 Budale prinas pa plujejo po vodilnih..kot da so si ta virus naši vodilni zmislili. Vsi ki plujete glede tega virusa ste pojedli pamet vsega sveta???? Kaj pa če je še hujše vse kot nam sporočajo??? Zakaj je svet"obstal"ko se je pojavil virus???zaradi naših politikov ali Kacina ???? O COVI-19 MISLIM "KJER JE DIM JE TUDI OGENJ"...VETRA TUDI NEVIDIMO GA PA OBČUTIMO IN VERJAMEMO DA JE VETER.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.08.2020 ob 18:10 gost

      Teden dni ne glejte medijev. Koronavirus bo preprosto izginil. Živite normalno polno življenje.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.