https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Okužbe potrdili v osemnajstih občinah

12.8.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1118 testiranj na covid-19, od tega je bilo 31 oseb pozitivnih. Okužba je bila potrjena v 18 občinah. 

Včeraj v Pomurju brez novih okužb

Včeraj so po devet novih okužb potrdili v občini Ljubljana, tri v občini Celje, dve v občini Vipava in Starše, po eno novo okužbo pa so potrdili v občini Ribnica, Grosuplje, Kamnik, Litija, Ig, Prevalje, Šentjur, Brezovica, Hoče - Slivnica, Metlika, Miklavž na Dravskem polju, Ravne na Koroškem, Sežana, Zreče in v tujini.

V Pomurju ni aktivnih primerov

V Pomurju ni nobenega aktivnega primera okužbe s covid-19.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so po sedem novih okužb potrdili v občini Ljubljana, po eno novo okužbo pa so potrdili v občini Grosuplje, Kamnik, Novo mesto, Koper, Medvode, Šenčur, Renče - Vogrsko, Starše, Šentjur in Žalec.

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so po tri nove okužbe potrdili v občini Ljubljana, po eno novo okužbo pa so potrdili v občini Črnomelj, Celje in Prevalje

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so po eno novo okužbo potrdili v občini Črnomelj in Prevalje.

Potrjene okužbe v petek

V petek so tri nove okužbe odkrili v občini Velenje, dve v občini Ljubljana in po eno v občinah Grosuplje, Slovenj Gradec, Loška dolina, Novo mesto, Polzela, Mislinja, Mozirje, Trnovska vas in iz tujine.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so dve okužbi odkrili v občini Ljubljana, Cirkulane in Celje, po eno okužbo pa v občinah Vipava, Velenje, Grosuplje in Ivančna Gorica.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.08.2020 ob 18:02 xaliyed gost

      Change Your Life Right Now! Work From Comfort Of Your Home And Receive Your First Paycheck Within A Week. No Experience Needed, No Boss Over Your Shoulder.ut .. Say Goodbye To Your Old Job! Limited Number Of Spots Open… Find out how Copy here⇢⇢⇢► https://cutt.ly/wd2p34k

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.