https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Beltinci sezono pričeli s porazom

Beltinci, 13.8.2020  

V sredo, 12. avgusta, je v Športnem parku Beltinci bil odigran prvi krog 2. SNL, v katerem sta se pomerili ekipi ND Beltinci in Triglav iz Kranja. Kljub borbeni in pogumni igri z nemalo priložnosti na strani domačinov, so gostje vseeno slavili ob koncu srečanja. Za edini zadetek je v 50. minuti poskrbel Ćerimagić.

ND Beltinci - NK Triglav Kranj 0:1 (0:0)

(A. Ćerimagić v 50. min)

Domači igralci so v srečanje z bivšim prvoligašem krenili borbeno in pogumno, kajti že v uvodnih minutah srečanja so prišli do protinapada, ko je Marič, dobro preigral Roglja in Brkića, a žal streljal mimo gola. Le nekaj minut za tem je sledila nevarna akcija Triglava, ampak je obramba domačih blokirala strel. Sledila je sijajna priložnost za zadetek Beltincev. Po hitrem protinapadu se je v kazenskem prostoru znašel Raduha, ki je poslal žogo proti Mauku, slednji pa ni uspel zadeti. Le nekaj minut pozneje je do nove priložnosti prišel Marič, ki pa tudi tokrat ni uspel zadeti.

Najlepša priložnost za gol se je domačinom ponudila v 22. minuti, ko je po kotu Mršiča odlično z glavo streljal Raduha, Arko pa se je še enkrat več izvrstno izkazal. Za tem še en kot za Beltince in znova odlična podaja Mršiča. Z glavo je streljal Kristl, gostom pa je žogo uspelo izbiti z golove črte. Nato se je igra po številnih lepih priložnostih nekoliko umirila, vse do 40. minute, ko so Žuti dobili prosti strel, gostje pa so se znova vendarle rešili v zadnjem trenutku.

V drugem polčasu nato Žuti niso uspeli nadgraditi igre iz prvega. Potek polčasa so že od uvodnih minut nadzirali gostje iz Kranja, ki so v 50. minuti po prodor Ahmetaja v kazenski prostor Žutih, žogo spravili do Ćerimagića, ki je z bližine neoviran zadel za prednost. Slabih pet minut za tem so do protinapada prišli Žuti, po podaji Mörca z desne strani v kazenski prostor, je do strela prišel Raduha, žoga pa je gostujočega branilca zadela v roko, toda sodnik ni zapiskal. Kljub borbenosti domačinov, jim igra v napadu ni stekla in si do konca srečanja niso priborili prav veliko konkretnih priložnosti. Tako je ostalo pri enem zadetku gostov. V naslednjem krogu Žuti odhajajo na gostovanje v Brdo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.