https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

To so pomurski prejemniki sofinanciranja izgradnje nogometne infrastrukture

13.8.2020  

Nogometna zveza Slovenije (NZS) je za spodbujanje obnove in izgradnje nogometne infrastrukture namenila 560 tisoč evrov.

Izvršni odbor NZS je na podlagi Pravilnika NZS o sofinanciranju infrastrukturnih projektov v nogometu in razpisa »SIPN-2020« ter skladno s sprejetim finančnim načrtom za poslovno leto 2020, sprejel sklep o sofinanciranju izgradnje nogometne infrastrukture v skupni višini 560.000,00 evrov.

Občina Radenci je za izgradnjo pomožnega igrišča s strani NZS prejela 50.000 evrov, sofinanciranih sredstev.

V razpisu Nogometna igrišča (40m x 20m) z umetno travo- zamenjava UT starih igrišč (and 10 let); je občina Turnišče prejela 5.000 evrov.

NK Čarda Martjanci je za posodobitev garderob prejel 5.000 evrov.

NK Apače, NK Bistrica in NK Tišina so prejeli vsak po 2.600 evrov sredstev za zamenjavo železnih golov z ALU goli. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.08.2020 ob 10:13 gost

      Zopet nič od nič. Nesposobni ljudje v vodstvu klubov v Prekmurju.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.08.2020 ob 23:34 Mokica gost

      MUra pa brez centa .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.