https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ROKOMET

Pomurje izstopilo iz 1. B lige

14.8.2020  

V RK Pomurje so se odločili, da izstopijo iz 1. B državni rokometni ligi za moške.


Rokometaši Pomurja so se v minuli, skrajšani sezoni, z doseženim 2. mestom priborili napredovanje in nastopanje v 1. B državni rokometni ligi za moške.

"Upravni odbor Rokometnega kluba Pomurje se je pred sezono 2020/21 stežka odločil, da izstopi iz tekmovanja 1. B državne rokometne lige, ter nadaljuje tekmovanje v 2. državni rokometni ligi za moške. Razlogi za takšno odločitev so pretežno kadrovski.

Foto: arhiv Pomurec.com

Eden od poglavitnih razlogov je reorganizacija okoliških klubov, kjer smo izgubili kar nekaj kvalitetnih igralcev. Glede na prejšnjo sezono so zaradi razlogov, na katere ne moremo vplivati, odšli kar štirje člani prve ekipe.

Ne bi si namreč želeli, da se ponovi prejšnja sezona, ko je ena od ekip morala izstopiti med sezono ali sezona 2018/2019, ko so rokometaši Pomurja zaradi ozkega igralskega kadra končali tekmovanje na zadnjem mestu s samo tremi točkami.

Cilj (ponovno) prenovljene ekipe bo, da si v močni 2. DRL poizkuša priboriti napredovanje v 1. B ligo v naslednji sezoni," so zapisali pri RK Pomurje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2020 ob 22:12 Hatižak gost

      Kje so zlati časi soboškega Poleta ...Zdaj pa samo fuzbal fuzbal, ostalo pa stagnira, če ne že nazaduje. Je pa res, če ni denarja, ni ničesar.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.08.2020 ob 4:10 Risto Kubura gost

        Ob sobotah zvečer ob 19.uri v Partizanu to je bil rokomet, ki se nikoli ne bo pozabil. Nogomet hahahhahah BALINANJE.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.08.2020 ob 18:20 gost

      balinanje v tvoje noure zabite glave zacugnjeni risto kubura gnoj

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.