https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Ob Soboškem jezeru potekal drugi Expano nočni glow tek

Murska Sobota, 18.8.2020  

Minuli konec tedna je ob Soboškem jezeru potekal drugi mednarodni Expano nočni glow tek. Tekači so tekli na 4.35 km in 8.7 km razdalji ob jezeru.


V Murski Soboti se je zbralo več kot 200 tekmovalk in tekmovalcev, ki so se pomeri na dveh razdaljah.

Na krajši progi dolgi 4,35 km je med člani zmagal Amadej PETELINŠEK, Christian OSTERMANN je bil drugi in tretji Aljaž NOVAK iz Atletskega kluba Ormož.

Med članicami je zmagala Andreja GORČAN iz Kluba Tek je lajfMateja NOVAK DOBAJ iz Atletskega kluba Top Mariborski tekači je bila druga in tretja Maja SEVER

 Na 8,7 km  dolgi progi je med člani zmagal Žan ŽEPIČ iz AD Olimpik, Rok GODLER iz ŠK E.M.I. je bil drugi in tretji Tomaž SRAKA.

Med članicami je zmagala Natasa BENDE, druga je bilaVesna HOZJAN in Mateja MAČEK iz ŠD Pulz tretja. 

  Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.08.2020 ob 21:43 Bibaleze1 gost

      Bravooo tudi Surf in Sup Klubu Pomurje ,ki je sodeloval in izvedel GLOW SUPANJE,bilo je zelo zanimivo in pogumno,hvala da smo plovila dobili gratis,res lepa izkušnja . Na koncu smi bili še pogoščeni , z veseljem se udeležim še v prihodnje. Zlatko vsaka čast.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.08.2020 ob 2:31 Magyar Bacsi gost

      Karči virus na kupu!!!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.08.2020 ob 13:52 Milan gost

      Pisci člankov vi veste,da to ni jezero in ne bo nikoli .To je še vedno gramoznica .Tudi Vučji jami v Lipovcih ne rečejo jezero ker vedo ,da je to šoder jama .Tu bi pa ja moral najbolj znati Soboški Doc Holiday ki se ima za vse mogočnega župana

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.08.2020 ob 14:10 Klosar gost

      milan briigaj se za sebe

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2020 ob 21:01 Milan gost

        Klosar...Jaz se brigam za sebe .Tudi tebe nisem omenjal kajti za take kot si ti mi dol visite .Napisal sem ,da ni jezero in ne bo tudi tebi to napišem

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.08.2020 ob 14:12 alibaba gost

      če si bolan nikamor ne greš! Kaj pa v BTCju ni virusa.....

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.08.2020 ob 21:13 Cudesa gost

      jezero gor jezero dol, kak kdo zeme,gvalavno ka je dogajanje in se ljudje lepo imajo,je pa res da se lepo osfežiš in naj se imenuje kakor koli, mi hodimo tja tudi če je mlaka.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2020 ob 21:34 Bazen gost

        Cudesa.....Ja vam enim je že mlaka zadosti ,ker še dale od Maribora niste bili in je to za vas nekatere čudež .Malo verjamem ,da se ljudje lepo imajo no ja če pridejo prvič jim je zanimivo in po tem več drugič nikoli ne pridejo .

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.