https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Moravskih Toplicah potekal festival buč

Moravske Toplice, 18.08.2020 ob 6:05  

Minuli konec tedna je v Moravskih Toplicah potekal festival buč.


 V okviru festivala so bile predstavljene kulinarične dobrote iz buč.

Potekala je predstavitev predelovalcev buč, rokodelcev in drugih ponudnikov na turistični tržnici. Sodelovali so Društvo za kulturo, šport in turizem “Žlaki” Sebeborci,  Čebelarstvo in čokoladnica Aleš Šrok, Podeželska čokoladnica Passero, Kmetija Küčan, Proizvodnja peciva Figaro, Medičarstvo Jožice Celec, Lilalom – Liljana Lukač in Ustvarjalnica Mali Čudo. 

Ob izvedbi festivala so bile tudi ustvarjalne in animacijske delavnice za otroke. Dogodek je bil popestren s kulturnim etno programom. Nastopili so Citrarske skupine Pünkösdi Rózsa iz Doline pri Lendavi in folklorna skupina Vrba iz občine Rogašovci.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.