https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Nogometaši Beltincev do prve prvenstvene zmage v novi sezoni

17.8.2020  

Včeraj v nedeljo 16. avgusta je bila odigran drugi krog 2. SNL, med Brdi in Beltinci. Zmage so se s končnim rezultatom 0:2 razveselili nogometaši Beltincev, ki so tako uspeli priti do prve prvenstvene zmage v novi sezoni. V prvem polčasu se je med strelce vpisal Zorman, v drugem pa je do prvenca v drugi ligi prišel še Marič.


Brda - Beltinci Klima Tratnjek 0:2 (0:1)

(Zorman v 38. min, Marič v 51.min)

Postava ND Beltinci: Zver, Kuzma, Zorman, Mauko, Marič, Kristl, Balažic, Mršič, Raduha, Maučec, Mörec.

Klop: Serec, Šipoš, Pihler, Žalik, Sočič, Andrejč.

Postava Brda: Bužan, Gajić, Marinič, Rojc, Jazbar, Trivunović, Matič, Frelih, Bužinel Rok, Vodeb, Bric. Klop: Petrovčič, Sever, Bužinel Jaka, Medveščak, Muzaferović, Bužinel Jure, Battanio. Trener: Badžim Vlado.

V 39. minuti je po številnih priložnostih za vodstvo žutih poskrbel Zorman. Na skrajni levi strani, 25 metrov od gola je imel žogo v posesti Zorman in s presenetljivim strelom neverjetno zadel v daljši vratarjev kot, točno v zgornji desni kot.

Nogometaši Beltincev so si v prvem polčasu priigrali ogromno priložnosti, pri katerih je manjkalo natančnosti in tudi vodstvo po golu Zormana, ki je tako postal prvi nogometaš Beltinec z zadetkom v letošnji drugi ligi.

V drugem polčasu je za povišanje vodstva v 54. minuti poskrbel Marič. Kristl je lepo prodrl in poslal predložek do Mariča, ki je natančno streljal in zadel iz bližine za svoj prvi gol za žute v drugi ligi.

Foto: arhiv Pomurec.com

Prvo letošnje gostovanje Beltinčanov se je končalo z zasluženo zmago in končnim rezultatom 0:2.

 

 

    Fotogalerija