https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Trenutno v Pomurju iščejo kuharja, učitelja in tehnologa

21.08.2020 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj najbolj zanimivih smo izbrskali, preverite, morda pa je katero delovno mesto ravno pravšnje za vas.

CARTHAGO PROIZVODNJA AVTODOMOV D.O.O. Odranci išče tehnologa za optimizacijo delovnih procesov za določen čas. Pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo, vsaj dve leti delovnih izkušenj in opravljen vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo svojo prošnjo po pošti ali po e-pošti do 26.8.2020.

OSNOVNA ŠOLA KAJETANA KOVIČA RADENCI išče kuhar/ico za samostojno kuhanje in pomoč pri kuhanju v šoli za določen čas, nadomeščanje bolniške. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo. Prijava je mogoča do 25.8.2020. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti.

E+ PROJEKT, elektro storitve d.o.o. zaposli električarja/monterja za nedoločen čas. Pričakujejo srednješolsko poklicno izobrazbo in vsaj 2 leti delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo do 18.9.2020 po e-pošti ali pokličejo za razgovor.

ELRAD INTERNATIONAL RAZVOJ IN PROIZVODNJA ELEKTRONSKIH NAPRAV D.O.O. išče pomočnika za vodenje financ in računovodstva za nedoločen čas. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo in 5 let delovnih izkušenj. Kandidati se lahko prijavijo do 26.8.2020 po pošti ali e-pošti.

OSNOVNA ŠOLA I MURSKA SOBOTA zaposli učitelja v podaljšanem bivanju za dobo enega leta. Prijave sprejemajo po e-pošti do 24.8.2020.

ZAVOD SVETEGA CIRILA IN METODA ZA SOCIALNO VARSTVENO, ZDRAVSTVENO IN VZGOJNO IZOBRAŽEVALNO DEJAVNOST BELTINCI išče poslovnega sekretarja za polni delovni čas. Pričakujejo višješolsko izobrazbo in 1 leto delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 24.8.2020 po e-pošti.

PAMA HIŠE, proizvodnja montažnih hiš in druge storitve, d.o.o. iščejo montera hiš za nedoločen čas. Pričakujejo vsaj 6 mesecev delovnih izkušenj in srednjo poklicno šolo. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 2.9.2020.

ŠIVILJSTVO LIPOVEC, Simona Lipovec s.p. zaposli delavca za preprosta dela v tekstilni industriji za nedoločen čas. Pričakujejo 3 leta delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti, lahko tudi pokličejo za razgovor. Čas za prijavo je do 2.9.2020.

SPLOŠNA KMETIJSKA ZADRUGA LJUTOMER z.o.o. zaposli poslovnega sekretarja za nedoločen čas. Pričakujejo srednjo srednjo strokovno šolo z vsaj 3 leti delovnih izkušenj. Prijava je mogoča po e-pošti do 27.8.2020.

DOM STAREJŠIH OBČANOV LJUTOMER zaposli bolničarja-negovalca za polni delovni čas. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo in vsaj 6 mescev delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 23.8.2020.

Podrobnosti teh ter ostalih prostih delovnih mest lahko zasledite tukaj.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.08.2020 ob 11:42 gost

      Septembra rabim delavce za obiranje grozja. Hrana in pijača zastonj, plačilo 9 evrov netto na uro. Busybee prideš?

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.