https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Okužbe potrdili v 14 občinah, ena okužba tudi v Pomurju

25.8.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1370 testiranj na covid-19, od tega je bilo 21 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v 14 občinah. 

Včeraj so po tri nove okužbe potrdili v občinah Ljubljana in Velike Lašče. Po dve okužbi so potrdili v občinah Laško, Vipava in Dravograd ter po eno v občinah Celje, Novo Mesto, Šenjtur, Nova Gorica, Ravne na Koroškem, Sevnica, Idrija, Mina Peč in Velika Polana.

V Pomurju 15 aktivnih primerov

V Pomurju je petnajst aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. Sedem v občini Lendava, tri v občini Gornja Radgona in po ena okužba v občinah Velika Polana, Ljutomer, Grad, Murska Sobota in Kuzma.

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so 5 novih okužb potrdili v občini Ljubljana in Novo mesto, eno novo okužbo pa v občinah Celje, Črnomelj, Rečica ob Savinji in Miklavž na Dravskem polju.

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so 8 okužb potrdili v občini Ljubljana, 4 v občini Lendava, 3 v občini Novo mesto, 2 v občinah Škofljica, Slovenska Bistrica in tujina, po eno okužbo pa v občinah Celje, Maribor, Koper, Velenje, Piran, Zagorje ob Savi, Ivančna Gorica, Laško, Sevnica, Škocjan, Škofja Loka, Mokronog - Trebelno in Murska Sobota.

Potrjene okužbe v petek

V petek so 10 okužb potrdili v občini Ljubljana, 3 okužbe so bile potrjene v občini Grosuplje, 2 novi okužbi v občinah Maribor, Velenje, Poljčane, Sodražica in Krško. Eno novo okužbo pa v občinah Celje, Tržič, Novo mesto, Šentjur, Koper, Brezovica, Ig, Šenčur, Šmarješke Toplice, Rečica ob Savinji, Izola, Šmartno pri Litiji, Velike Lašče, Lenart, Pivka, Semič, Šentrupert, Videm, Vitanje in tujina. 

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so 9 okužb potrdili v občini Ljubljana, po 3 okužbe so bile potrjene v občini Trebnje, 2 v občini Celje, Velenje, Gornja Radgona in Vrhnika, po eno okužbo pa v občinah Grosuplje, Šentjur, Lukovica, Lendava, Vodice, Dolenjske Toplice, Kostanjevica na Krki, Mirna, Mura, Rogaška Slatina, Štore, Brežice, Dravograd, Grad, Izola, Laško, Poljčane in Škocjan. 

Potrjene okužbe v sredo

V sredo so 10 okužb potrdili v občini Ljubljana, po 4 okužbe so bile potrjene v občinah Celje in Tržič ter po 3 v občinh Črnomelj, Šentjur in Ilirska Bistrica. Po eno novo okužbo pa so zabeležili v občinah Novo Mesto, Maribor, Lukovica, Domžale, Ig, Medvode, Metlika, Rečica ob Savinji, Zagorje ob Savi, Zreče, Ankaran, Ljubno, Miren-Kostanjevica, Mirna, Radeče in Štore.

Potrjene okužbe v torek

V torek so tri nove okužbe potrdili v občinah Ljubljana, Celje, Kranj, Maribor, Tržič, Lukovica in tujina. Po eno okužbo so odkrili v občini Grosuplje, Hrastnik, Koper, Piran, Šenčur, Šmarješke Toplice, Ptuj, Trebnje, Sv. Trojica v Slovenskih goricah, Dobrepolje, Dobrna, Dolenjske Toplice, Jesenice, Ljutomer, Sodražica in Zagorje ob Savi.

* Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.08.2020 ob 12:22 azeeza gost

      click here for more detail....www.salaryapps.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.12.2020 ob 17:10 fiyopol gost

      I start buisness with USA,newziland,AUS,US,UK info for dtail click on this link..............www.jobs37.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.12.2020 ob 6:59 dehina gost

      i start bussnuss with US people more info go to website...............Www.Trend50.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.