https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Okužbe potrdili v 23 občinah, kar 5 okužb v Pomurju

29.8.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1328 testiranj na covid-19, od tega je bilo 37 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v 23 občinah. 

 Pet okužb potrjenih v Pomurju

Včeraj so devet okužb potrdili v Ljubljani. Po dve okužbi so potrdili v občinah Celje, Kranj, Murska Sobota, Kamnik in Rogaška Slatina. Po eno okužbo so potrdili pri osebi iz tujine ter v občinah Maribor, Lendava, Velenje, Slovenska Bistrica, Brežice, Ilirska Bistrica, Sodražica, Vodice, Gornja Radgona, Slovenj Gradec, Domžale, Mirna Peč, Trbovlje, Zreče, Kočevje, Križevci in Logatec.

V Pomurju 24 aktivnih primerov

V Pomurju je 24 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. Devet v občini Lendava, pet v občini Murska Sobota, tri v občini Gornja Radgona in po dve okužbi v občinah Velika Polana, Grad inpo eno v občinah Ljutomer, Kuzma in Križevci.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so pet primerov potrdili v Celju in v Mariboru. Štiri okužbe so bile potrjene v Ljubljani, dve v Kopru, Velenju, Črnomlju, Brezovici in v Krškem. Ena okužba je bila potrjena v Velikih Laščah, v Dravogradu, Kranju, Sevnici, ter v občinah Šmarje pri Jelšah, Šmartno v Litiji, Brežice, Kamnik, Miklavž na Dravskem polju, Murska Sobota, Šenčur, Videm, Muta, Rogaška Slatina, Borovnica, Prebold, Vuzenica in Zavrč.

Potrjene okužbe v sredo

V sredo so pet okužb potrdili v Ljubljani, dve okužbi so potrdili v Celju, Mariboru in v Dravogradu. Eno okužbo so odkrili v občinah Novo mesto, Šentjur, Velike Lašče, Koper, Nova Gorica, Piran, Slovenska Bistrica, Vodice, Ljubno, Ravne na Koroškem, Šmartno pri Litiji, Dobrna, Idrija, Slovenj Gradec, Videm, Podlehnik, Cerknica, Gorje, Litija, Majšperk in Šentilj. Eno okužbo so potrdili tudi pri osebi iz tujine.

Potrjene okužbe v torek

V torek so štiri okužbe potrdili pri osebah iz tujine, tri nove okužbe potrdili v občinah Ljubljana, Grosuplje in Šentjur, dve okužbi v občinah Koper, Velike Lašče in Bled, po eno okužbo v občini Celje, Lendava, Nova Gorica, Piran, Brezovica, Dravograd, Kamnik, Sevnica, Žalec, Šmarje pri Jelšah, Brežice, Grad, Komenda, Ljubno, Murska Sobota, Velika Polana in Radlje ob Dravi.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so po tri nove okužbe potrdili v občinah Ljubljana in Velike Lašče. Po dve okužbi so potrdili v občinah Laško, Vipava in Dravograd ter po eno v občinah Celje, Novo Mesto, Šentjur, Nova Gorica, Ravne na Koroškem, Sevnica, Idrija, Mina Peč in Velika Polana.

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so 5 novih okužb potrdili v občini Ljubljana in Novo mesto, eno novo okužbo pa v občinah Celje, Črnomelj, Rečica ob Savinji in Miklavž na Dravskem polju.


Potrjene okužbe v soboto

V soboto so 8 okužb potrdili v občini Ljubljana, 4 v občini Lendava, 3 v občini Novo mesto, 2 v občinah Škofljica, Slovenska Bistrica in tujina, po eno okužbo pa v občinah Celje, Maribor, Koper, Velenje, Piran, Zagorje ob Savi, Ivančna Gorica, Laško, Sevnica, Škocjan, Škofja Loka, Mokronog - Trebelno in Murska Sobota.

* Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.08.2020 ob 11:16 ZDRAVSTVO ŠTRAJKA gost

      Očigledno ta virus paše zdravstvenomi osebji komplet, saj ne moreš normalno človeško priti do nobenega zdravnika. PIJTAN SE KA DELA V TOM ČASI ZDRAVSTVENO OSEBJE IN DOKTORJI KO NIČ NE DELAJO ? Saj pa ni mogoče, da bi vsi v Sloveniji v rit pihali teh 16 bolnikov ki so v bolnici ker te bi na enega prišlo 600 doktorjev. PA LJUDJE BOŽJI ZDRAVSTVO VAM KOMPLET ŠTRAJKA, BOLNIKI PA UMIRAJO - To je povzročitev smrti zaradi malomarnosti po KZ se tega zavedate v zdravstvu ??????

      22 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.08.2020 ob 11:43 gost

      Želim, da ta virus SDS doktorci Beovićevi v pizdo pride, da bo jo srbelo, peklo in bolelo 24 ur na dan, in, da se ga nikoli ne reši. Sramota od doktorce in od človeka.

      17 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.08.2020 ob 12:00 gost

        Tij si norc od norca..nej ka bi tebi kama prišel virus..ka pa citas če ti ne paše..enostavno preskoči,pa delaj po svojoj vesti

        10 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.08.2020 ob 14:09 gost

        13:48 ........ ženska, doktorca ji ne bom več rekel, ker tega ni vredna, ki neprestano zavaja, laže, govori in dela ukrepe mimo medicinskega znanja in vede, ni vredna, da se pes poščije nanjo. Brezpotrebni ukrei z zapiranjem vsega, nedelojoče zdravstvo več kot mesec in pol, pa tudi zdaj ne dela napolno, ogromna gospodarska, zdravstvena, socialna, turistična, kulturna, športna, ............. škoda zaradi njeni norih ukrepov. Zapiranje DSO brez potrebe, da hčerka ni mogla do matere, žena do moža, .... , lažnivo prikazovanje mertvih za domnevno smrtnost zaradi korona virusa. 6 letne in starejše otroke posiljevati z maskami, delati iz njih egoiste, ne dopuščati otrokom druženja, igranja brez vsakršnih znanstvenih dokazov, da je v šolah resnično virus, da tako mali otroci prenašajo virus, je kriminal. Če ne vidiš kaj se v državi godi, si resnično velik bedak. Mislim, da se bo dobro plačano ženšče prej ko slej sesulo, ker dolgo več ne bo mogla živeti s temi lažmi, zavajanji, škodovanju celotni družbi, delanju vsega mimo medicinske stroke, odstranjevanu neposlušnih in pametnih zdravnikov. Upam, da bo nekoč odgovarjala za svoja kriminalna dejanja. Pa vsi tisti, ki sodelujejo z njo.

        10 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.08.2020 ob 16:43 tamo daleko gost

        že zgodaj poleti je gospa izjavila, da ne gre dopustovat na hrvaško, ampak na italjansko obalo. Glavno, da je dala svojo otađbinu na rumeno.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.08.2020 ob 12:52 največja fora - fora stoletja gost

      okuženih že pitaj Boga koloko zdravnikov in rezultat, ko se izve za okužbo zdravnika: OMENJENI ZDRAVNIK NI BIL V STIKU S PACIJENTI???????????????????????????????????? KAJ ZA VRAGA POČNE TA ZDRAVNIK V USTANOVI ZA MINIMALNO 2.500 EUR PLAČE????????????????????????????????????????????????????

      19 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.08.2020 ob 15:34 gost

      Vsem tistim neumnim ljudem, ki verjamejo lažem Beovićeve, Kacina, nepreklicno odstopljenega Hojsa, ....... priporočam, da si preberejo kakšno tujo medicinsko revijo, mnenje svetovno znanih zdravnikov - ne Beovićeve, za katero pravi strokovnjaki še slišali niso - ali pa berite komentarje na MMC - ju, da boste vsaj približno vedeli za kaj gre. Na lažnivo Orbanovo - Janševo NovoTV24 pa pozabite, ker tam kaj resnega, resničnega, objektivnega nikakor ne morete videti. Enako kot na tiskovnih konferencah na TV Slovenija, kjer neprestano nastopa samo nekaj plačancev, resnih in cenjenih strokovnjakov vseh pdročij pa zraven ne spustijo, da bi povedali svoje mnjenje z dokazi. To ni demokracija, to je TRDA DIKTATURA pod Janševo vlado. A bedaki, plačanci, verniki temu ploskate in se ne zavedate, da tudi vam jemljejo v preteklosti težko priborjene človekove, delavske in druge pravice.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.08.2020 ob 21:11 Organi pregona gost

      Preverite vse zahtevke do ZZZS izdane s strani SB M. Sobota na račun covid19.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.08.2020 ob 22:12 r gost

      jansa,orban,putin to so pravi voditelji

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.08.2020 ob 12:34 gost

      Gost 22.12 ka si sločajno sirove krunple poju ka tako noro razmišljaš. Ali pa imš koronek v zadnji fazi bedak JJ.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.08.2020 ob 14:40 r gost

      Leko se dobimo v mcdonaldse ka ene vkup pogemo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.08.2020 ob 14:40 r gost

      Pa Jankovića sebov zemi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.08.2020 ob 15:15 LFL gost

      levuharji odjebite ,spizdite že enkrat iz SLO.Lahko greste na Kubo ,Venezuelo v S.Korejo izvolite v vaše rdeče enklave če vam SLO ne paše.Vsi vi kritizirate DR.Beovićevo ji ne dosegate gležnjev ,samo gobci levuharski so vas.ja pa še v kumrovec lahko spizdite.Čim prej pa v eni smeri.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      30.08.2020 ob 15:19 gost

      gost 15:34 čim prej na zdravljenje ,seee bojim da je zate že prepozno.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.