https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pomurje zajelo neurje, veter odkrival strehe in podiral drevesa

30.08.2020 ob 17:15  

Za Pomurje je danes ARSO razglasil veliko nevarnost toče.


Danes po 17.00 je neurje z močnim vetrom in dežjem je zajel območje občine Murska Sobota. Močan veter je odkrival strehe in podiral drevesa. Posredujejo gasilci PGD Murska Sobota.

Spodnje fotografije prihajajo iz Murske Sobote.

Neurje je tudi v murskosoboškem parku pustilo pravo razdejanje. 

"Okrog 17.00 ure je zajelo občino Rogaševci neurje na terenu so bili gasilci PGD Krašči kateri so odstranili podrto drevo

Po 17.00 je neurje z močnim vetrom in dežjem je zajel območje občine Razkrižje. Močan veter je podiral drevesa, drogove elktrične napeljave in odkrival strehe Posredujejo gasilci PGD Razkrižje in Ljutomer," navaja Uprava RS za zaščito in reševanje.

OPOZORILO!

Popoldne bodo po Sloveniji možna krajevna neurja. Pomurju pa po zadnjih podatkih vremenoslovcev grozi tudi toča.

Umiritev pričakujemo v noči na ponedeljek.


"Čez dan se bodo pojavljale padavine in nevihte. Ponoči bodo padavine povsod ponehale, delno se bo razjasnilo.

Jutri čez dan se bo od juga spet pooblačilo, popoldne bo pričelo deževati," navaja ARSO.

Kakšno je stanje pri vas? Pošljite nam fotografije na urednistvo@pomurec.com.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.08.2020 ob 19:27 ...... gost

      s tem se ukvarjati, ne z koronasranjem, ljudje umirajo v nesečah, vse izgubljajo, nas pa straši svetovna vodilna državna dolazen z svijimi stručnjaki za zdravstvo. Kaj ima veze, če si menjaš spodnjice z KORONAVIRUSOM, KOT OMENJA BUDALA Z nijz IZ gOLNIKA, PEDER PRESTRAŠENI - PREPLAČANI.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.