https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Znani je potencialni nasprotnik Mure

31.8.2020  

Danes je bil opravljen žreb parov drugega kroga kvalifikacij za ligo Europa. Tako Mura kot tudi Olimpija nista bila med nosilci.


V kolikor bodo Muraši uspeli 10. septembra v Budimpešti izločiti Nomme Kalju FC, se bodo v nadaljevanju pomerili z Danci. 

Mura se bo tako pomerila z VSK Aarhus - AGF iz Danske.

Potencialni Murini nasprotniki so bili APOEL (CYP), AGF (DEN) in Lech (POL).

Tekme bodo na sporedu 17. septembra na Fazaneriji. 

Ljubljanska Olimpija se bo pomerila z HŠK Zrinjski (BiH).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.08.2020 ob 13:32 1411 gost

      Samo nej se prehitevati.. prvo trbej ličite v Nomme, komaj te se lejko misli na dance. So pa verjetno na papiri najležji od vseh možnih

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.