https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na policijskem tekmovanju v Rusiji Slovenijo zastopala tudi dva Prekmurca

08.08.2011 ob 14:26  

Zadnjit teden julija se je ruskem kraju Vladimir pri Moskvi odvijalo 65. mednarodno policijsko srečanje IPA moto kluba in prva tekma 7. evropskega prvenstva v spretnostni vožnji z avtomobilom in motornim kolesom. 

Srečanja se je udeležilo 600 udeležencev iz devetih držav, IPA sekcijo Slovenije pa so letos zastopali Tatjana Goričak in Prekmurca, Tomislav Gönc ter Darko Miholič.

Na tekmovanju v spretnostni vožnji z ruskim motornim kolesom Patron 150 in ruskim avtomobilom Lada Prioria 2170 so se slovenski tekmovalci v močni mednarodni  konkurenci odlično odrezali, saj so dosegli naslednje rezultate ...

Kategorija motor:

Ženske:  

1. mesto Tatjana Goričak

Moški:

10. mesto: Darko Miholič

21. mesto: Tomislav Gönc

Ekipno:

5. mesto v konkurenci 14 ekip.

 

 

Kategorija avtomobil:

Ženske:

10. mesto Tatjana Goričak

Moški:

16. mesto Tomislav Gönc

77. mesto: Darko Miholič

Ekipno:

16. mesto od 23 ekip.

"Zahvaljujemo se sponzorjem in donatorjem, ter vsem, ki so nam kakorkoli pomagali pri sami organizaciji potovanja, pripravah in treningih, prav posebna zahvala za ves njegov dragoceni čas in trud z nami pa gre našemu rojaku Robertu KUZMIČ-u iz Moskve, brez katerega bi bili verjetno še danes pozabljeni kje daleč v Rusiji."

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.