https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Prvenec Boharja za zmago, v začetni enajsterici tudi Kouter

7.9.2020  

Slovenska nogometna reprezentanca je na drugi tekmi lige narodov v Ljubljani gostila Moldavijo in jo premagala z 1:0. Za prvenec v dresu reprezentance je poskrbel Damjan Bohar, v začetni enajsterici pa se je znašel tudi Nino Kouter.


»Slovenska reprezentanca, ki je 64. na lestvici Mednarodne nogometne zveze, je proti Moldaviji, ki je 175., popravljala napadalni vtis s tekme proti Grčiji,« so zapisali pri NZS. Slovenija, ki je bila v vlogi favorita, je to tudi upravičila, mož odločitve pa je bil Prekmurec in nekdanji nogometaš Mure, Damjan Bohar.

Kek je v začetni postavi opravil nekaj sprememb. Po kazni se je v zvezno vrsto vrnil Jasmin Kurtić, ob njem pa je bil na zadnjem veznem sedanji nogometaš Mure, Nino Kouter. V ofenzivnem delu postave se je Damjanu Boharju, Harisu Vučkiću in Andražu Šporarju pridružil še Miha Zajc.

Foto: arhiv Pomurec

Slovenska reprezentanca je začela precej rezervirano, počasi pa prevzela terensko pobudo, ki pa dolgo ni prinesla ničesar konkretnega. V 28. minuti pa so domači le povedli. Petar Stojanović je streljal z desne strani, Alexei Koselev je žogo odbil, a točno na nogo Damjanu Boharju, ki jo je poslal v mrežo z 1:0. Slovenci so v nadaljevanju imeli še nekaj priložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene.

 

 

"Igrali smo dobro, ustvarili smo si precej priložnosti. Z več časa skupaj bi moralo vse izgledati še bolje. Hvaležen sem za priložnost v reprezentanci, zadovoljen sem s svojo igro, a verjamem, da se da vedno še bolje," je po tekmi za NZS dejal Nino Kouter.

"Vesel sem treh točk. Drugič smo igrali v takšni postavi, danes pa je bilo vse dosti bolje kot na pripravah. Naslednjič bo z dodatnim treningom še veliko bolje,« pa je dejal Damjan Bohar.

 

 

Naslednji preizkušnji Slovence čakata oktobra, 11. bodo gostovali na Kosovem, 14. pa v Moldaviji.

*Foto: NZS (Twitter)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.09.2020 ob 9:02 Gost gost

      Sama sreča, da je bila na drugi strani Moldavija in ne kakšna bolj resna reprezentanca.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.09.2020 ob 9:07 gost

      To niti približno nogometu ni podobno. Gol pa je bil dosežen po veliki sreči, da je odbita žoga golmana, ki je ubranil predhodni strel, prišla Boharju na nogo. Nič od nogometa. Kouter pa izgubljen na igrišč, je pa znal znova nasprotnika s komolcem tresniti v vrat, a je sodnik to spregledal. Sem gledal tekmo na računalniku, a mi je žal časa, ki sem ga porabil za to sranje, ki dobremu nogometu ni podobno.

      14 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.09.2020 ob 9:22 gost

      Zelo nizko je padel naš nogomet. Igramo z Moldavijo in Kosovim. Nogometni zblojeni fani pa bodo kričali kako dobri smo. Sramota.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.09.2020 ob 9:25 Risto Kubura gost

      Slovenski nogomet je eno samo veliko SRANJE. Ob gledanju le - tega bi se do nezavesti ukozil. Brneče tele pa je doživljal orgazme - bolnik.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.09.2020 ob 10:26 gost

      Kek navedel KOUTERJA pozitivno presenecenje in vabilo v nadaljne tekme .

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2020 ob 10:36 gost

        Sem gledal tekmo. Nino ničesar ni pokazal. Že to, da igrajo z Moldavijo in Kosovim vse pove o nekvaliteti našega nogometa. Kek pa velik bluzator. No, vsaj za tako veliko plačo in zelo malo dela bi vsak bil. Gol je padel po sreči, ne po znanju.

        9 4 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.09.2020 ob 11:17 Gost gost

      Bravo Nino,Stojaovič,oba bila v Veržeju,bravo Bohi,kek zajebal, Še Janžo in Lotriča,v prvi čapat.

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2020 ob 11:26 gost

        Bože pomagaj neumnim ljudem, ki ne vidijo, da je slovenski nogomet čisto na dnu evropskega in častijo igralce, ki blage veze nemajoo nogometu. Ti tvoji našteti v severnih državah še v amaterskih ekipah ne bi mogli špilati.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.09.2020 ob 12:07 Risto Kubura gost

      Slovenski nogomet samo zblojencem lahko nekaj pomeni. Pamentnim in normalnim HVALA NE!!!!!

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.09.2020 ob 12:09 Risto Kubura gost

      Že ob sami misli, da bi moral gledati tako tekmo me prime driska, ki ne popušča nekaj dni.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.09.2020 ob 10:45 gost gost

        Risto Kubura! Sam praviš, da ti že misli, da bi moral gledati tekmo, škodijo. Zelo očitno je, da lažeš v svoji nori glavi. Kako potem lahko komentiraš nekaj, česar nisi videl in nimaš pojma. Vse to le dokazuje tvoj IQ, ki je enak, če ne celo manjši od nagravžnega ščurka. Tisti čas, ko daješ neokusne komentarje, idi rajši gnoj kidat, pa bo več haska od tebe.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.09.2020 ob 12:10 Čergoli gost

      Še Karči virus pobegne na varno!!!!!

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.09.2020 ob 12:12 Nemanja Milovič gost

      Podenj, od podnja.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      07.09.2020 ob 12:42 G. O. S. T. gost

      Vsi ki tako veliko veste na tem portalu o nogometu nagradno vprašanje. Kaj ste naredili dobrega v dobro slovenskega nogometa.?,,

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2020 ob 12:56 gost

        Dolga leta in desetletja smo plačevali državi in občini prispevke, od katerih je veliko šlo v slovenski nogomet!!!!!!!!!!!! In še plačujemo. Slovenski nogomet nikoli ni bil niti na pol nivoja sosednjih držav, vidno nazadovati je pa začel s privatizacijo nogometnih klubov. Nikoli ne grem in ne bom šel na nogometno tekmo, da bo privatnik služil na račun mene , videl bom pa za ta denar nogomet, ki ga igrajo malo bolj nadarjeni otroci. Ni šans.

        8 5 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      07.09.2020 ob 13:17 gost

      Štera dva srmaka sta to na prvi sliki? Takih še moj babica ne bi v posteljo vzela.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      07.09.2020 ob 13:31 gost

      Si sami pametni kavč komentatorji se oglašajo. Ka ste kaj dobroga napravili za izboljšanje razmer v Slovenske nogometu in reprezentanci? Odgovor:Ste srali! Samo kritika,kritika,,,itd. Kako lahko nešče komentera;tak pišete nekateri; tekmo,če sploh ne gledate tekem ne Reprezentance in ne 1.lige.Meni to ni jasno,jaz ne komentiran tisto,ka me ne zanima (politika,koltura..itd.,podpiram pa vseglih. Nino,čestitan ti,ka si prišo tak daleč,uživaj v nogometi in srečno naprej,kjerkoli boš špilo.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2020 ob 13:42 gost

        Ne piši norij na portalu. Sem gledal včeraj tekmo na računalniku. Nič, čisto nič od nogometa. Zato pa igramo s Kosovim in Moldavijo, ker po kakovosti više ne spadamo. Kouter je pa bil čisto izgubljen na igrišču. Edino je znal udarce s komolcem dajati nasprotnikom. Večjega nakladača od Keka še pa slovenski nogomet ni imel. V Jugoslaviji se je igral pravi nogomet, to, kar se igra zdaj v Sloveniji je za otroški vrtec. Očitno si premlad, da bi videl pravi nogomet. Vprašaj o tem kaj starejše. Tam bi Kouter in Bohar lahko samo kopačke pucala.

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      07.09.2020 ob 19:09 gost

      BRAVO NINO ČESTITKE TAK SE ŠPILA NE OZIRAJ SE NA TE KOMENTARE KA SE EN SAN SEBOV PIŠE PA KREGA ŠINFA NEVOŠČLJIVI JE KA PRIHAJA IZ MURINIH VRST ČLOVEK JE PAČ PSIHIČNO BETEŽEN V GLAVE NINO TAK DELE MI SMO STEBOV KAK ŽE IDE 3 4 MURA MURA MURA MURA PA LEP POZDRAV NEKDANJEMU MURAŠU BOHARJU

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.09.2020 ob 7:14 AAAAAAAAAAA gost

        Tak je pravilno si napijso eden se san seuf pogučavle pod desetimi nazivami pa mijsli ka smo mij budale ka tou ne vijdimo. Ne razpravlajte z njin pa je stvar rešena.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.09.2020 ob 10:20 gost

        AAAAA Trije malaši ste proti vsemu Muri Kouterju na tisoče nas pa smo za ...............................

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.