https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Martjancih obeležili 24. občinski praznik Občine Moravske Toplice

Moravske Toplice, 08.09.2020 ob 16:00  

V Martjancih je včeraj, 7. septembra, potekal 24. občinski praznik Občine Moravske Toplice. Podelili so naziv častnega občana ter nagrade in priznanja Občine Moravskih Toplic.

Prireditev je potekala v ŠRC Martjanci pod posebnimi pogoji v skladu s priporočili NIJZ. Obiskovalce je pozdravil in nagovoril župan občine Moravskih Toplic Alojz Glavač. Zahvalil se je občinskemu svetu občine, ki je eden od najpomembnejših odločevalcev v občini Moravskih Toplic. Prireditev je vodil in povezoval podžupan Andrej Baligač.

Nagrado občine Moravske Toplice je prejelo Vinogradniško sadjarsko društvo Filovci za 20-letno aktivno delovanje, ohranjanje kulturne dediščine in strokovno izobraževanje na področju vinogradništva in sadjarstva.

Priznanje Občine Moravske Toplice sta prejeli:

- Društvo GAJ - Vinogradniško turistično društvo Filovci za 20-letno aktivno delovanje in ohranjanje kulturne dediščine

- Gostilna Zeleni gaj Fokovci za kulinarični doprinos k ohranjanju kulturne identitete kraja, občine in regije.

Priznanje župana Občine Moravske Toplice so za izjemen učni uspeh in pridobljen naziv zlati maturant prejeli: Grega Bedič iz Prosenjakovcev, Dolores Marič iz Bogojine, Žiga Škalič iz Moravskih Toplic, Alen Baša iz Vučje Gomile in Neli Serec iz Andrejec.

Naziv častnega občana občine Moravskih Toplic je prejel Franc Küčan za več kot 40. letno aktivnost na področju kmetijstva.

Franc Küčan je z več kot 40-letnimi vsestranskimi aktivnostmi na področju kmetijstva eden najbolj prepoznavnih in medijsko izpostavljenih ljudi v občini Moravske Toplice, v pomurski pokrajini in državi Sloveniji.

V okviru projekta Moja dežela – lepa in gostoljubna v letu 2020, so ocenili in razglasili najlepše kraje v občini. Najlepši kraji v posameznih kategorijah krajev so tako postali Lončarovci kot manjši kraj, Mlajtinci kot srednji kraj in Bogojina kot večji kraj.

Prireditev sta z glasbo popestrila Valerija Šömen in Darko Kržanko. Po prireditvi je sledila pogostitev.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija