https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Člani društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije aktivno začeli dan

Murska Sobota, 09.09.2020 ob 16:00  

Letošnji Tedni vseživljenjskega učenja, ki potekajo od 4. septembra do 9. oktobra ponujajo priložnosti za srečanja vseh, ki so predani učenju.

Danes, 9. septembra, je ob 9. uri na dvorišču Društva paraplegikov in invalidov potekala jutranja vadba članov društva. Pred začetkom razgibavanja je direktor Ljudske Univerze Murska Sobota, Dejan Dravec pozdravil vse prisotne.

Po začetnem nagovoru je tudi župan Murske Sobote, dr. Aleksander Jevšek vse lepo pozdravil in hkrati pojasnil, "vlaganje v znanje je najboljša investicija, ki daje najboljše obresti. Zato na različnih področjih občine Murska Sobota spodbujamo različne oblike izobraževanja, ki spada v sklop vseživljenjskega učenja."

Parado Dobro jutro je pozdravil tudi direktor društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije Stanko Novak. Člani društva so dan začeli aktivno. S posebno in pravilno izvedbo statičnih in dinamičnih vaj za ravnotežje in koordinacijo. Vaje so bistvenega pomena za ohranitev varnega gibanja in preventiva pred padci. 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

      Fotogalerija

      Komentarji

      info_outline

      Opozorilo

      Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

      Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

      Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.