https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Odranci v derbiju kroga premagali Polano

Velika Polana, 14.9.2020  

V 3. krogu PNL sta se v Veliki Polani, pomerili ekipi Polane in Odrancev. Boljši so bili gostje, ki so slavili z 2:0. Tekmo si je z dovoljenjem NIJZ ogledalo 350 gledalcev.

Polana - Odranci 0:2 (0:1)

0:1 - Meznarič (22.min), 0:2 - Meznarič (69.min)

RK: Imre (35.min) 

Polana: Šaruga (od 46. G. Kotnjek), Klujber, L. Car (od 68. T. Horvat), Imre, Jakšič, Pavel (od 80. Jeneš), Novak (od 85. Špiclin), B. Car, Žalik (od 23. Lebar), Žugelj in Horvat Kapun.

Odranci: Cigut, Kalamar, Hartman, Suhač, Meznarič, Vok (od 89. Markoja), Žerdin, P. Horvat (od 80. Copot), D. Kociper (od 68. M. Horvat) in Emruli (od 62. N. Kociper).

Glavni sodnik: Miran Bukovec.

Takoj po začetnem sodniškem žvižgu so napadli Odranci, prišli pred vrata, a niso uspeli zaključiti. Domači so nato hitro prešli v protinapad, gostujoči obrambi je pobegnil Žalik, a je Cigut njegov strel odbil v kot. V 22. minuti prvi zadetek na srečanju. Emruli je ustrelil, a je Šaruga njegov strel ubranil, žoga je prišla do Meznariča, ki je nato z roba kazenskega prostora lepo zadel v daljši vratarjev kot. V 23. minuti je zaradi poškodbe igro zapustil domači kapetan Žalik. Naslednji priložnosti sta pripadli domačim, a je Žuglju Cigut strel ubranil, Balázs Car pa je ustrelil mimo vrat. V 35. minuti je nato po zapravljeni priložnosti domačih, Patrik Horvat hitro krenil v protinapad, podrl ga je Imre, ki je bil zadnji mož v obrambi, ter tako prejel rdeči karton. Do konca polčasa še nato priložnost pri domačih, ko z glavo ni uspelo zadeti Pavlu, na nasprotni strani pa je Ciglarič meril mimo vrat.

Med polčasom so domači zaradi poškodbe menjali še vratarja. Po nekaj priložnostih na eni in drugi strani je nato v 69. minuti še drugič na srečanju zadel Meznarič in gostom priboril tri točke. Odranci so po treh krogih na vrhu s tremi zmagami, v naslednjem krogu bodo šli še na eno vroče gostovanje v Črenšovce, Polana pa ima po treh tekmah tri točke za eno zmago, v naslednjem krogu pa gostujejo pri Olimpiji Dolga vas.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija