https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Ljutomeru povzročitev lahke telesne poškodbe

14.09.2020 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali so tri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru, ter povoženje divjadi.


Na področju kriminalitete je bila v Lendavi obravnavana tatvina denarja, v Ljutomeru povzročitev lahke telesne poškodbe in v M. Soboti tatvina goriva iz parkiranega tovornega vozila.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja iz območja občine Cankova, ki se kljub ukazom policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje.

Avstrijski policisti so izročili dva državljana Irana, ki sta nezakonito prečkala državno mejo. Po končanem postopku bosta vrnjena hrvaškim varnostnim organom.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP G. Radgona in PP M. Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2020 ob 12:20 gost

      Takšne kak je tej,ka ste ga pelali na pridržanje,drgoč pelajte direkt v Ormož na zapreti odelek naj tan ostane.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.