https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Izdali 34 glob fizičnim osebam, v primeru potrjene okužbe posamezen razred v karanteno

15.9.2020  

Na današnji novinarski konferenci so o aktualnem stanju glede bolezni COVID-19 spregovorili dr. Urška Blaznik iz NIJZ in vladni govorec, veleposlanik, Jelko Kacin.


"Epidemiološki podatki kažejo, da se stanje v državi še ne izboljšuje. Včeraj je bilo opravljenih 2247 testov. Potrjenih je bilo 82 novih primerov okužbe. Večina primerov je še v epidemiološki preiskavi. Razmere so resne," je dejal Kacin.

"Skrb vzbujajoče je, da veliko okuženih ne ve izvora, kje je prišlo do okužbe. Ekipa v klicnem centru NIJZ v Ljubljani je polno zaposlena, danes podoben klicni center vzpostavljajo tudi v Celju, za čas, ko bo okuženih še več. Virus ostaja razpršen po celotni državi in se še naprej širi preko lokalnih prenosov."

"Opažamo, da so predvsem različne zabave, pikniki in obletnice ter pogrebi eden glavnih virov hitrega širjenja okužb. Vnovič zato vse državljanke in državljane in tiste, ki bivajo pri nas, pozivam k upoštevanju omejitev glede zbiranja. Le tako bomo lahko zamejili širjenje okužbe," pove Kacin. 

34 glob fizičnim osebam

Zdravstveni inšpektorat še vedno preverja upoštevanje nošnje maske. Od 4. 9. 2020 oz. od začetka veljavnosti Odloka so obiskali 1093 različnih objektov in izdali 34 glob fizičnim osebam zaradi neuporabe zaščitne maske v zaprtem javnem prostoru.

Razred v karanteno 

"V kolikor bo moral zaradi potrjene okužbe posamezen razred v karanteno, to ne bo vplivalo na delovanje šolskega sistema. Učenci bodo 10 dni doma, v tem času se bodo šolali na daljavo, po 10 dneh bodo ponovno sedli v šolske klopi," izpostavi Kacin.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.09.2020 ob 12:18 gost

      Nekoč bo ta pijanec in lažnivec redno dobil po gobcu. Takrat bo pa jokal. Kam smo prišli v državi, da nas lahko takšen pijanec ustrahuje?

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.09.2020 ob 13:27 gost

      Nej je edini pa se je oglasu mandatar iz ozadj pijandura,,, Jelinčič,,, kao ka trbej krej ziti socialne transferje. Ker glupi narod to ne zasluži v socialni državi. Denar se pa naj nameni njemu za popravilo fasade kero si je sam popacka ko je po pljuval Slovence da smo glupi narod. Ker je s tem hotel sebe narediti za neko jebeno žrtev,ko so ga dobili kako blati slovence

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.09.2020 ob 14:13 gost

        Brez skrbi, tudi za dva nastopača raste šiba za njuno rit. Stari Zmago jo je že dobil, ko ga je žena dala na nogo in odšla k mlajšemu, ki jo lahko pošteno nategne, kar Zmago že dolgo ni mogel več. Mater ga mora to boleti. Enako Kacin. Temu se že dolga leta ne dvigne več. Ženske se poserjejo na takšne moške, ki niso moški. Ker niso zmožni zadovoljiti ženske, potem jebejo ves narod. Desni bedaki pa temu ploskajo. No, saj je tudi tam ogromno takih, ki jim je seks zgodovina.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.09.2020 ob 14:32 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Ste pa pozabili,da ima Zmagec tudi sina....takega temperaturnega...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.09.2020 ob 14:40 jonson gost

      hi everyone to know

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.09.2020 ob 14:40 kerry gost

      Doma plačujem dobre plače od 5394 do 7285 dolarjev na teden, kar je neverjetno, pred manj kot letom dni sem bil brez zaposlen v groznem gospodarstvu. Vsak dan se zahvaljujem Bogu, da sem blagoslov prejel s prejemom teh navodil in zdaj je moja dolžnost, da jih plačam in jih delim z vsemi. Samo sledite tej strani ... ➤➤➤➤➤➤ Www.Euro1K.Com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.09.2020 ob 14:41 sdassadsd gost

      Doma plačujem dobre plače od 5394 do 7285 dolarjev na teden, kar je neverjetno, pred manj kot letom dni sem bil brez zaposlen v groznem gospodarstvu. Vsak dan se zahvaljujem Bogu, da sem blagoslov prejel s prejemom teh navodil in zdaj je moja dolžnost, da jih plačam in jih delim z vsemi. Samo sledite tej strani ...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.09.2020 ob 14:48 gost gost

      če mi šče inšpektor globo napisati, te more prvo do mojih podatkov priti, kar pa mu ne bo uspelo, se obrnem in grem stran.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.09.2020 ob 19:19 Jji gost

      Kak naj vejo izvor okuzbe ce je ta virus ze od negdaj med nami?!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.