https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Zaradi koronavirusa v karanteno del razreda na pomurski srednji šoli

Murska Sobota, 16.9.2020  

Okužba s koronavirusom je bila potrjena tudi na Gimnaziji Murska Sobota. Delu razreda je bila odrejena karantena.


Do okužbe je prišlo pri eni izmed dijakinj športnega oddelka. Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) je zato odredil desetdnevno karanteno za skupino 21 dijakov. Trije dijaki, ki z okuženo niso bili v stiku, bodo hodili naprej v šolo, za ostale pa bo pouk potekal na daljavo. Karantena ni bila odrejena za nobenega učitelja.

Kot je včeraj na novinarski konferenci potrdil Kacin, da v kolikor bo moral zaradi potrjene okužbe posamezen razred v karanteno, to ne bo vplivalo na delovanje šolskega sistema. Učenci bodo 10 dni doma, v tem času se bodo šolali na daljavo, po 10 dneh bodo ponovno sedli v šolske klopi."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.09.2020 ob 13:53 AJAJAJAJAJAJ gost

      Napišite na sobošli ali prekmurski. Ne pa pomurski. Beda od portala.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.09.2020 ob 14:42 Luk gost

      Kas se pa grejo vidijo da je korona pa Li lezejo butli da de pa en na raspirator te še naj derejo kdor ni na raspirator hej hej hej

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.09.2020 ob 21:11 gost

      učitelji pa komaj čakajo da se zopet zaprejo šole,ker so se boščeki že preveč nagarali ..gmad učiteljska

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.09.2020 ob 8:44 gost

      NAJVEČJI IDIOT SLOVENSKE POLITIKE IMA ROJSTNI DAN------------ŠE NAPREJ KRADI IN ODIDI K ORBANU GOSPOD JANEZ JANŠA------------SRAMOTA SLOVENSKE POLITIKE.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.