https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Še tretja zaporedna zmaga Žutih

16.9.2020  

V sredo, 16. septembra, je v Športnem parku Beltinci bilo odigrano srečanje 7. kroga 2. SNL, v katerem je ekipa Beltincev gostila ekipi iz Krškega. Slednji so morali priznati premoč domačinom, kateri so slavili s končnih 3 : 1. 

ND Beltinci Klima Tratnjek - NK Krško 3 : 1 (0 : 0)
(Mauko 49, Verunica 73 in Žalik 78, Anković 85 )

Začetna enajsterica ND Beltinci Klima Tratnjek:

Začetna enajsterica NK Krško: Matko Kramer, Mateo Smiljanić, Luka Anković, Luka Radić, Luka Brkić, Gabriel Budimir, Jaka Korošec, Zvonko Pamić, Martin Vrdoljak, Saša Domić in Ivan Pranjić.

Srečanje sedmega kroga se je v Beltincih pričelo s prepričljivejšo in učinkovitejšo igro gostov iz Krškega, ki so si že v začetku srečanja priigrali nekaj lepih priložnosti, a se je z zanesljivimi obrambami izkazal domač vratar Zver. Domači so v uvodnem delu prvega polčasa do priložnosti prihajali predvsem preko protinapadov, a nobeden ni prav posebej ogrozil vrata gostujočega vratarja. Prvi del srečanja se je končal dokaj enakovredno s še nekaj priložnostmi na obeh straneh.

Že v uvodnih minutah drugega polčasa pa smo spremljali plodovitejšo in konkretnejšo igro žutih, katera se je obrestovala že v 49. minuti, ko je Mitja Mauko spel premagati gostujočega vratarja in domačine popeljal v vodstvo. Le ta pa se je že čez slabih deset minut v novem obetavnem napadu poškodoval in je žal moral zapustiti igrišče. Zamenjal ga je Samo Žalik, ki je nato v 78. minuti zadel še tretji gol za žute, nekaj minut pred njim pa je še vodstvo povišal Verunica, ki je po odlični podaji Verbiča preigral gostujočega vratarja in zabil v prazna vrata. Gostje so svoj častni zadetek dosegli v 85. minuti, ko je po zmedi v domačem kazenskem prostoru je zadel Anković.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.09.2020 ob 20:18 gost

      Zaj lejko komentejrate ka je zmaga vacig pa nikak.😷

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.09.2020 ob 21:02 gost

      Jebo vas zuti. Kaj pa Nafta in rekordnih 0: 10 v Smartnem o tem pa ne boste pisali. Kako razliko delate med nami, ko da je Nafta del madzarske ne pa prekmurja.

      2 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.09.2020 ob 21:08 Žuti žuti gost

      što je najboljši prognozer,,????smo njim napunili mrežo,,trener ne igraj se več,Murec more igrati tam kjer mu je mesto.zavoljo tvojih idej je bil prvi polčas zanič.bravo žuuttiiiii,tou mi delajte,gnes bravo igralci

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.09.2020 ob 21:14 Žuti žuti gost

      čestitam tudi Nafti,smo iza vas,malo vas preganjamo,čeprav ste preveč bogati,da bi se žuti z vami primerjali.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.09.2020 ob 21:49 Marko gost

      En veliki bravo za žute gnes. 3 zmage zaporedoma so velki rezultat. Ka se pa z mladimi dogaja?? Tüpa je nekaj hudo narobe, vodstvo, genite iz mrtve točke!!

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.09.2020 ob 7:18 Dedek gost

      za Marka,mladina ali mlajše ekipe so na najnižji točki,trenirajo njih treneri in njih učijo kaditi,pijančevanju,samo o nogometni igri in obnašanju vzgoji pa nič razočarani starši in otroci na veliko bežijo vstran od Boltinec,vodja lanjščak in Nemec vesta pobirat denar od staršev,dva nogometniva analfabeta nesposobniva,samo lapata,Brezniki predsedniki je pa važna prva čapad ne zanimajo ga otroci.ŽUPAN to so naša deca,zapomni si.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.09.2020 ob 7:45 BRAVO DEDEK gost

        DEDEK imaš popolnoma prav, žalostno je da Beltinci z tako dolgo tradicijo, tako zanemarjajo vzgojo vseh mladih selekcij, interes otrok za treniranje je velik, kaj ko jih večina zapušča Beltince in grejo k okoliškim klubom, ker enostavno v Beltincih niso stvari take kot bi morale biti. Starši teh otrok se trudijo, kupujejo otrokom komplet vso opremo za treninge, jih vozijo na treninge in tekme, pa še vsak mesec plačujejo klubu, da njihova deca lahko trenirajo pa to je sramota. Kje si župan, da tega ne vidiš ali nočeš videti, čeravno se non stop motaš tam okrog. Župan to so deca naše občine in za bodočnost je potrebno tudi nekaj vlagati v njih ne pa samo videti 1 ekipo ki danes je jutri pa je ne bo več in potem nogometa v Beltincih tudi več ne bo. Potem se pa sprašujemo zakaj mladi zaidejo v alkohol, droge. To bi ti župan moral vedeti in ukrepati.

        6 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.09.2020 ob 18:04 Yy gost

        Pa zavolo Nemca je že pred šestimi letami tresti dece odišli v Gančane,debeloga pa je tak župan prpelo pa športni direktor. Dokeč je občina sponzor boli njih kurac za deco,glavno ka so pare za člane.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.09.2020 ob 7:34 Gost gost

      Čestitke za zmago . Kar se tiče mladih selekcij , pa katastrofa. Obnašanje g. Nemca , kateri bi moral biti vzor tej mladini , saj je v nogometu dal kar nekaj skoz , je pa na najnižji možni točki !!! To ka san doživel v Gančanih na tekmi je sramota , sram nas je bilo starše , kdo vodi naše otroke ! Verjemite , še to ka jih je v Beltinci , bodo odšli . Preds.zbudi se in nekaj naredi , glede obnašanja omenjenega , ali ti je pa res samo za člansko ekipo !!?? Govori se , da se v klubu obnaša kot neki šerif , komandira vse povprek , zna se pa , kam to vodi .

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.09.2020 ob 7:54 ZANEMARJANJE MLADIH gost

      Žalostno je da Beltinci z tako dolgo tradicijo, tako zanemarjajo vzgojo vseh mladih selekcij, interes otrok za treniranje je velik, kaj ko jih večina zapušča Beltince in grejo k okoliškim klubom, ker enostavno v Beltincih niso stvari take kot bi morale biti. Ne more biti trener otrok vsak propali nogometaš, to mora biti strokovno usposobljena oseba saj ne gre samo za trening ampak tudi za vzgojo. Starši teh otrok se trudijo, kupujejo otrokom komplet vso opremo za treninge, jih vozijo na treninge in tekme, pa še vsak mesec plačujejo klubu, da njihova deca lahko trenirajo pa to je sramota. Kje si župan, da tega ne vidiš ali nočeš videti, čeravno se non stop motaš tam okrog. Župan to so deca naše občine in za bodočnost te naše občine je potrebno tudi nekaj vlagati v njih ne pa samo videti 1 ekipo ki danes je jutri pa je ne bo več in potem nogometa v Beltincih tudi več ne bo. Potem se pa sprašujemo zakaj mladi zaidejo v alkohol, droge. To bi ti župan moral vedeti in ukrepati.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.09.2020 ob 7:59 gost

      Še to malo otrok ki jih imate v teh selekcijah bo odšlo pač trenirat tja kjer so za to primerni pogoji. NK NFTA jih že z kombiji pobira po Beltincih odpelje in pripelje z treninga vi v Beltincih na čelu z županom pa spite, samo spite še kar naprej.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.09.2020 ob 9:29 Gost gost

      Bravo za mnenja zgoraj . Vprašanje za preds.in župana , kelko jih pa špila v prvi ekipi iz Beltinske občine ?? se najde keri ?? Samo vozite vse igralce od drugod , pa še nekaj jih naj spi in se hrani na račun kluba , kak dolgo bo to trajalo !!?? Preds.bil si zraven ko ste enkrat pokopali klub , zdaj si spet na pravi poti v prepad . Naj te -vas tej rezultati ne zavedejo . Na striški ste vsi in kolko čujem , večino na občinskih stroških

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.09.2020 ob 12:39 Zaskrbljeni gost

        Dokler bo župan držal štango in podpiral vse to, ne bo drugače. Čas je, da gre zadeva na občinski svet, pa naj se tam izglasuje, ali bo Občina še naprej finansirala klub, v katerem je peščica igralcev iz domače občine. Občinski denar ni last župana, ampak vseh občanov, ki pričakujemo, da se bo iz občinskih sredstev začelo finansirati druge, bolj potrebne stvari, ki bodo v korist vsem občanom občine Beltinci!!! Ne me razumeti narobe, nič nimam proti nogometu in športu, ravno nasprotno, vendar naj vsak sam presodi, do kam segajo njegove finančne možnosti.

        4 7 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      17.09.2020 ob 10:51 gost

      ČE MURE NEBI BILO BI BELTINCI ŽE IZPADLI IZ DRUGE LIGE.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.09.2020 ob 18:20 Bilice na okou gost

      Kerman (rodbina iz LJ) in bratonska kompanija samo pisite veselo po forume proti vsen. Vas cas je odklenkal in tudi za vas raste se kak velka siba kera de v kratkom pomela ali pa udarila po vas

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      17.09.2020 ob 18:27 Bilice na oko gost

      Kerman (rodbina iz LJ) in bratonska kompanija samo pisite veselo po forume proti vsen. Vas cas je odklenkal in tudi za vas raste se kak velka siba kera de v kratkom pomela ali pa udari po vas

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      17.09.2020 ob 20:20 rešimo nogomet gost

      Vsaki Beltinčar naj vrže za nogomet sto evriča. Ajde krajevna skupnost samoprispevek.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      17.09.2020 ob 20:40 Petarda gost

      Gancki veljaki pa se tudi veselo mlatite po obcini. Pozanimlite se doma kelko je za gancane zletelo iz obcinskoga zepa za vas, pa te se glasite

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      17.09.2020 ob 20:48 pičo gost

      NK Gančani najbole organizirani klub v občini. Sto đurđof nan nakažite pa mo tudi mij v 2.ligi.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      17.09.2020 ob 21:17 Gančanec gost

      župan virag od zdaj naprej več za gancki nogomet sto jurjov si dal beltincem konec zdaj so na vrsti gančani

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.