https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Žarišče požara na balkonu, požar se je razširil na ostrešje stanovanjske hiše

18.09.2020 ob 0:00  

Danes smo poročali o požaru na stanovanjski hiši v Dolini pri Lendavi, sedaj znanih več podrobnosti.

 

"Ob 1.01 je v naselju Dolina pri Lendavi, občina Lendava, prišlo do požara na balkonu stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Dolina pri Lendavi, Lendava in IGE Lendava, Čentiba in Dolnji Lakoš, ki so požar pogasili. Aktivirana je bila tudi dežurna služba Elektro Maribor. Pogorelo je približno 100 kvadratnih metrov ostrešja in poškodovani sta dve mansardni sobi," poroča Uprava RS za zaščito in reševanje

"Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je bilo žarišče požara na balkonu, od koder se je požar razširil na ostrešje stanovanjske hiše. Policisti z zbiranjem obvestil proučujejo možne vzroke požara. Po nestrokovni oceni je nastalo za okrog 20.000 evrov škode," so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.09.2020 ob 22:54 sdcsdcsdvcsfv gost

      ★My last month paycheck was for 1500 dollars…YDK All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour. See this site………………….http://www.Works44.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.